Weather Icon

Σάββας Καλεντερίδης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1: Ο πόλεμος στα τουρκικά ΜΜΕ και σε επίπεδο δηλώσεων έχει ξεκινήσει

Σάββας Καλεντερίδης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1: Ο πόλεμος στα τουρκικά ΜΜΕ και σε επίπεδο δηλώσεων έχει ξεκινήσει

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της 1ης Σεπτεμβρίου, με τη Μαρία Σαράφογλου, συμμετείχε ο Σάββας Καλεντερίδης, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων, είπε ότι ο πόλεμος στα ΜΜΕ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε επίπεδο δηλώσεων Τούρκων πολιτκών και δημοσιολογούντων, έχει ξεκινήσει και γίνεται οργανομένα και καθοδηγούμενα από το τουκρικό κράτος.

Επίσης, ανέφερε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν πόλεμο με την Ελλάδα, γιατί έχει μια βασική αδυναμία, αφού είναι γυμνή από αντιαεροπορική άμυνα, ενώ πολλά από τα άρματα και τα πυροβόλα της 1ης Στρατιάς, ανατολικά του Έβρου, βρίσκονται στη Συρία και συγκεκριμένα στο Ιντλίμπ.

Επίσης ανέφερε ότι ο Ερνογάν έχει ως στόχο να ασκήσει τρομοκρατία και να εκβιάσει την Ελλάδα, για να πετύχει χωρίς πόλεμο και αναίμακτα τους εθνικούς στόχους που έχει θέσει στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube