Weather Icon
Θράκη (Πομακικό) , Τύπος 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ο φιλότουρκος δήμαρχος Ιάσμου μήνυσε 3 δημοσιογράφους επειδή τον παρουσίασαν ως ανθέλληνα

Ο φιλότουρκος δήμαρχος Ιάσμου μήνυσε 3 δημοσιογράφους επειδή τον παρουσίασαν ως ανθέλληνα

Νέο χτύπημα από τον Οντέρ Μουμίν, δήμαρχο Ιάσμου, τον οποίο ουκ ολίγες φορές έχουμε προειδοποιήσει στη γλώσσα του, εδώ στο infognomonpolitics.gr, να μαζευτεί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σαββίδη του «Πρώτου Θέματος», ο Μουμίν μήνυσε τον ίδιο και άλλους δύο συναδέλφους του, επειδή με τα γραφόμενά τους τον παρουσιάζουν ως ανθέλληνα, κάτι που με τη στάση που έχει επιδείξει ο δήμαρχος δεν απέχει από την πραγματικότητα.

«Έλα … Μουμίν στον τόπο σου !!! Ο μειονοτικός δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον μου -και άλλων τριών συναδέλφων δημοσιογράφων- υποστηρίζει πως με τα γραφόμενά μου στο protothema.gr τον παρουσίασα ως “έναν ανθέλληνα αιρετό, στρεφόμενο κατά των συμφερόντων της χώρας”. Είναι αυτό που λέει ο λαός “φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Όχι δεν ήταν ο κ.Μουμίν αυτός που παραβρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην ετήσια γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του κορυφαίου αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης ’’Τούρκων’’ Δυτικής Θράκης». και καταχειροκροτήθηκε όταν από το βήμα δήλωσε «πίστη στον τουρκισμό του» και απήγγειλε στίχους για τα τιμημένα “μεχμετζίκ” σε μια αίθουσα διακοσμημένη με σημαίες και χρώματα της Τουρκίας και της υποτιθέμενης “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”.

Ευτυχώς για τον ίδιο ζούμε σε μια ευνοούμενη δημοκρατία στην Ελλάδα, σε σχέση με την Τουρκία που πχ οι αντιφρονούντες δήμαρχοι (Κούρδοι συνήθως) παύονται με συνοπτικές διαδικασίες ή καταλήγουν στη φυλακή. Εύχομαι ειλικρινά να φτάσουμε στην ακροαματική διαδικασία. Το δάχτυλο ας το κουνάει ο κ.Μουμίν, στους πατρώνες του», αναφέρει ανάρτηση του Παναγιώτη Σαββίδη στο Facebook.

 

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μουμίν είχε κατηγορηθεί για ένα πρωτοφανές εθνικιστικό ντελίριο με σαφείς αναφορές κατά των συμφερόντων της Ελλάδας μιλώντας την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στη γενική συνέλευση του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ΒΤΤDD) στην Προύσα Τουρκίας. Αυτό το θέμα το είχε παρουσιάσει εκτενέστατα το infognomonpolitics.gr.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube