Weather Icon
Συρία , Τουρκία 16 Σεπτεμβρίου 2020

Nέες απώλειες για τον Τουρκικό Στρατό-Ρωσικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν στρατόπεδα εκπαίδευσης μελών του ISIS

Nέες απώλειες για τον Τουρκικό Στρατό-Ρωσικά βομβαρδιστικά κατέστρεψαν στρατόπεδα εκπαίδευσης μελών του ISIS

Χωριανόπουλος Άγγελος

Σύμφωνα με πληροφορίες ρωσικά βομβαρδιστικά έπληξαν τουρκικά στρατόπεδα εκπαίδευσης ανταρτών στην επαρχία Idlib και σε χωριά πέριξ αυτής. Ο αριθμός των νεκρών δεν έχει δοθεί ακόμα στην δημοσιότητα αλλά πρόκειται για καταστροφή τουλάχιστον τριών στρατοπέδων, συμπεριλαμβανομένων των παρατηρητηρίων τους. Τα στρατόπεδα βρισκόντουσαν στην περιοχή Hayat Tahrir al-Sham και στα χωριά Sheikh Bahr και Shaykh Dawud.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρωσική παρουσία έχει ενταθεί στην Συρία, καθώς πλήθος πολεμικών πλοίων βρίσκονται στην θάλασσα μεταξύ Κύπρου-Συρίας. Η κυβέρνηση Ερντογάν βρίσκεται σε έναν διπλωματικό μαραθώνιο με σκοπό να επιβιώσουν τα τουρκικά συμφέροντα στην Λιβύη, να μειωθούν οι απώλειες Τούρκων στρατιωτών στα σύνορα με την Συρία, να βρεθεί ένα νομικό πάτημα έναντι της Αθήνας στην Μεσόγειο και να ελεγχθεί η οικονομική κατρακύλα της τουρκικής λίρας.

Ο νέος χάρτης της Συρίας έχει ως εξής:

 

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube