Weather Icon
Τουρκία 19 Σεπτεμβρίου 2020

Μα καλά τον πιστεύουν ακόμα; – Ερντογάν: Μετατρέπουμε την Τουρκία σε παγκόσμια δύναμη

Μα καλά τον πιστεύουν ακόμα; – Ερντογάν: Μετατρέπουμε την Τουρκία σε παγκόσμια δύναμη

Την Τουρκία με κάθε βήμα που κάνουμε την μετατρέπουμε σε μια περιφερειακή, αλλά και παγκόσμια δύναμη, ανέφερε σε ομιλία του ο Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος του οράματος μας. Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στα εγκαίνια του 5ου τμήματος του αυτοκινητόδρομου Βόρειου Μαρμαρά, δεν έκρυψε τις απώτερες βλέψεις του γα επιβολή της τουρκικής ισχύος στην περιοχή. “Κάτω από αυτό το πρίσμα είναι ζωτικής σημασίας η επιτυχία του αγώνα μας σε πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό τομέα, σε μια ευρεία περιοχή από τη Συρία και τη Λιβύη, έως την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη θάλασσα”, ανέφερε.

Μάλιστα, κατηγόρησε αλλά χωρίς να κατονομάσει αυτούς που θέλουν να εκτροχιάσουν την πορεία της Τουρκίας από την επίτευξη του οράματος της, καθώς την θέλουν να δίνει αγώνα με τα εσωτερικά της ζητήματα, σε μια προσπάθεια “να εμποδίσουν την αιώνια αφύπνιση μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube