REAL TIME |

Weather Icon
Εγκληματικότητα 16 Σεπτεμβρίου 2020

Λαμία: Ρομά έκαναν σμπαράλια την Π.Ε.Λ / Η απίστευτη διεύθυνση κατοικίας που δήλωσαν στις Αρχές

Λαμία: Ρομά έκαναν σμπαράλια την Π.Ε.Λ / Η απίστευτη διεύθυνση κατοικίας που δήλωσαν στις Αρχές

Αν και οι ειδήσεις για κλοπές από ρομά στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας είναι πια συνηθισμένες στην πόλη, αυτή τη φορά το θράσος τους δεν έχει προηγούμενο!

Οι τρεις ρομά μπήκαν στην ΠΕΛ μέρα μεσημέρι, έσπασαν τα τζάμια και έβγαλαν τις πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου από το Β’ και Γ΄Περίπτερο καθώς και από το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της διοίκησης.

Στη συνέχεια τα φόρτωσαν στο Ι.Χ τους  και πήραν το δρόμο για εταιρία ανακύκλωσης. Στη διαδρομή όμως συνελήφθησαν από την Αστυνομία και οδηγήθηκαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου και κρατούνται ενώ αύριο θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Το ακόμη πιο εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι οι δύο από τους δράστες δήλωσαν στην αστυνομία όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της Π.Ε.Λ, ως διεύθυνση κατοικίας…..την Π.Ε.Λ.!!!

Στην ασφάλεια Λαμίας κλήθηκε ο πρόεδρος της Έκθεσης, Λεωνίδας Κωστόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε για το συμβάν και άμεσα κατέθεσε μήνυση προς τους δράστες.

“Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει. Σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε και τα κτίρια,,,” δηλώνει φανερά απογοητευμένος στο Lamianow.gr από την συνεχή “αποψίλωση” των εγκαταστάσεων ο Λεωνίδας Κωστόπουλος, χαρακτηρίζοντας για μία ακόμη φορά την έκθεση  ως “ξέφραγο αμπέλι”.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια και επί δύο διαφορετικών κυβερνήσεων και δύο διαφορετικών τοπικών αρχών, οι πολίτες της Λαμίας έχουν ακούσει ουκ ολίγες δεσμεύσεις για διαδικασίες εξυγίανσης και επανεκκίνησης της άλλοτε λαμπερής και φημισμένης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Μέχρι σήμερα όμως φαίνεται πως η πολυπόθητη σωτηρία της, πλέει σε βαλτώδη νερά…

Για τη συνέχεια lamianow

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube