Weather Icon

Φωτογραφίες από το Oruç Reis στην Αττάλεια!

Φωτογραφίες από το Oruç Reis στην Αττάλεια!

Όπως έχετε πληροφορηθεί, δεν ανανεώθηκε η τουρκική Navtex που είχε εκδοθεί στις 31 Αυγούστου και αφορούσε το διάστημα 2 έως 12 Σεπτεμβρίου και έτσι το Oruc Reis, το οποίο συμπλήρωσε ένα μήνα σε ελληνικά χωρικά ύδατα, επέστρεψε στο λιμάνι της Αττάλειας.

Σύμφωνα με τη Yeni Safak, το ερευνητικό πλοίο συγκέντρωσε σεισμικά δεδομένα σε μια περιοχή περίπου 3.500 χιλιομέτρων εντός του πεδίου των ερευνητικών δραστηριοτήτων που ξεκίνησαν στις 10 Αυγούστου.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Milliyet δημοσιεύει φωτογραφίες απο το σκάφος στην Αττάλεια. Όπως σημειώνεται, “πολλά τουριστικά σκάφη έσπευσαν για να απαθανατίσουν από κοντά το πλοίο”, το οποίο στις φωτογραφίες φαίνεται, ότι δεν αγκυροβόλησε εντός του λιμανιού αλλά στα ανοιχτά του κόλπου.

Δεν άραξε δηλαδή στο λιμάνι, αλλά φουντάρησε αρόδου, όπως συνηθίζουν να λένε στην ορολογία τους οι ναυτικοί. Τί σημαίνει αυτό; Είτε περιμένει σήμα για να ελλιμενιστεί είτε περιμένει οδηγίες για τη συνέχιση των ερευνών.

Ίδωμεν… Έτσι και αλλιώς το infognomonpolitics.gr παρακολουθεί κάθε κίνησή του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube