Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία 2 Σεπτεμβρίου 2020

Δυνατό μπάσιμο τουρκικής ομάδας για παίκτης της ΑΕΚ

Δυνατό μπάσιμο τουρκικής ομάδας για παίκτης της ΑΕΚ

Την ώρα που στην ΑΕΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Μάρκο Λιβάγια για την ανανέωση του συμβολαίου, τουρκικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Κροάτη επιθετικό στα μεταγραφικά της Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «fotomac.com.tr»  υποστηρίζει, ότι η ομάδα της Πόλης κατέθεσε προσφορά για την απόκτηση του αστέρα της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Φενέρμπαχτσε έκανε μια προσφορά 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον επιθετικό Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ της ΑΕΚ.

Οι κίτρινοι, που θέλουν να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα για τη σεζόν 2020-21, διαβίβασαν την επίσημη προσφορά τους στον Λιβάγια, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον ελληνικό Τύπο, η ΑΕΚ θα προσφέρει στον παίκτη ένα νέο συμβόλαιο, αλλά η Φενέρμπαχτσε έκανε μια απροσδόκητη επίθεση και διαβίβασε την προσφορά στον ποδοσφαιριστή.

Αναφέρθηκε ότι το κιτρινομπλέ ναυτικό προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στον Λιβάγια, ενώ ο Μπουλούτ επέμεινε για τη μεταγραφή του παίκτη.

Η Φενέρ προσέφερε υψηλότερο ποσό από την πρόταση της ΑΕΚ στον Λιβάγια, ενώ δεν έχει υποβάλει ακόμη προσφορά στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube