REAL TIME |

Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία 25 Αυγούστου 2020

Ξεκάθαρη πρόκληση! Οι Τούρκοι με τις κόκκινες φανέλες τους στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ! (Φώτο)

Ξεκάθαρη πρόκληση! Οι Τούρκοι με τις κόκκινες φανέλες τους στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ! (Φώτο)

Τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας, για τα προκριματικά του Champions League γνωστοποίησε η Μπεσίκτας.

Οι παίκτες της τουρκικής ομάδας θα φορέσουν τις κόκκινες φανέλες όπως φαίνεται και από την σχετική φωτογραφία που δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter.

Η επιλογή του κόκκινου χρώματος έχει ξεκάθαρα συμβολικό χαρακτήρα μιας και η Μπεσίκτας αγωνίζεται σε ελληνικό έδαφος με τις σχέσεις των δύο χωρών να βρίσκονται σε ένταση.

Κανονικά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης φορά στα εκτός έδρας παιχνίδια την ασπρόμαυρη ριγέ εμφάνιση, αυτό όμως δεν είναι δυνατό καθώς ασπρόμαυρη θα φορέσει και ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος.

Η Μπεσίκτας θα μπορούσε να φορέσει την κατάλευκη εμφάνιση που χρησιμοποιεί στα εντός έδρας παιχνίδια της, ωστόσο επέλεξε να φορέσει την κόκκινη για τους λόγους που υποθέσαμε παραπάνω…

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube