REAL TIME |

Weather Icon
Ελλάδα , Τουρκία 1 Αυγούστου 2020

Τούρκος ΥΠΑΜ: «Περιμένουμε τους Έλληνες στην Άγκυρα»

Τούρκος ΥΠΑΜ: «Περιμένουμε τους Έλληνες στην Άγκυρα»

«Αναμένουμε να έχουμε μια συνάντηση με τους Έλληνες γείτονές μας στην Άγκυρα τις επόμενες ημέρες. Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα με αυτές και παρόμοιες συναντήσεις. Το έργο μας συνεχίζεται προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Ο Τούρκος Υπουργός πέρασε τη νύχτα στην Αδριανούπολη, όπου βρέθηκε την Πέμπτη μαζί με όλο το επιτελείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων για επιθεώρηση στρατευμάτων. «Ήρθαμε στην Αδριανούπολη σε αυτήν την ειδική, σημαντική ημέρα (σ.σ. την έναρξη μουσουλμανικής γιορτής) στο πλαίσιο του σχεδίου που κάναμε πριν. Αυτή είναι μια προγραμματισμένη δραστηριότητα και είμαστε εδώ στο πλαίσιο αυτού του σχεδίου», τόνισε.

Για να συνεχίσει: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους γείτονές μας, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας. Επομένως, υποστηρίζουμε τις δραστηριότητές μας εδώ στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας».

www.newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube