Weather Icon
Ελλάδα , ΗΠΑ , Τουρκία 16 Αυγούστου 2020

Προκλητικός ο Cavusoglu μετά συνάντηση με Pompeo: Η Ελλάδα κάνει μαύρη προπαγάνδα, ανοιχτή η Τουρκία στον διάλογο

Προκλητικός ο Cavusoglu μετά συνάντηση με Pompeo: Η Ελλάδα κάνει μαύρη προπαγάνδα, ανοιχτή η Τουρκία στον διάλογο
Η Τουρκία ήταν πάντα ανοιχτή στον διάλογο, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας
Νέα προκλητική επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της Ελλάδας ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Mevlut Cavusoglu μετά τη συνάντηση που είχε μ ε τον Αμερικανό ομόλογό του, Mike Pompeo στη Δομινικανή Δημοκρατία την Κυριακή 16/8/2020.
Μεταξύ άλλων, αφού ισχυρίστηκε πως η χώρα του είναι πάντα ανοιχτή σε διάλογο κατηγόρησε την Ελλάδα για «μαύρη προπαγάνδα».

«Εξηγήσαμε τα βήματα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, γιατί η Ελλάδα κάνει μαύρη προπαγάνδα.
Ήμασταν πάντα ανοιχτοί σε διάλογο. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι (σ.σ. ο Pompeo) γνώριζε τις τελευταίες εξελίξεις», είπε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.
Από την πλευρά του και όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του State Department, o Αμερικανός υπουργός στάθηκε στην ανάγκη αποκλιμάκωσης της έντασης.
«Ο υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo συναντήθηκε σήμερα με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Mevlut Cavusoglu στο Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ο υπουργός Pompeo και ο υπουργός Εξωτερικών Cavosoglu συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της επείγουσας ανάγκης μείωσης των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του το State Department.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube