Weather Icon

Πήρε φωτιά η «μονταζιέρα» της Άγκυρας: Βίντεο με περιπολίες τουρκικών ελικοπτέρων – Διαψεύδονται τα περί παρενόχλησης ελληνικού ελικοπτέρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε φωτιά η «μονταζιέρα» της Άγκυρας: Βίντεο με περιπολίες τουρκικών ελικοπτέρων – Διαψεύδονται τα περί παρενόχλησης ελληνικού ελικοπτέρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά έχει πάρει η τουρκική μονταζιέρα τις τελευταίες ώρες, μετά την έκδοση της παράνομης NAVTEX για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Μάλιστα η εφημερίδα Hurriyet δημοσίευσε φωτογραφίες των τουρκικών ελικοπτέρων, πάνω από το Κας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Καστελόριζο. Η Sabah από την πλευρά της κάνει λόγο για περιπολίες στην περιοχή του Κας, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Καστελόριζο.

Επίσης τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως μετά την ανακοίνωση της νέας NAVTEX, τουρκικό αντιτορπιλικό σκάφος αγκυροβόλησε μπροστά από την περιοχή Κας και ελληνικό αντιτορπιλικό πλοίο μπροστά από το Καστελόριζο.

Την ίδια στιγμή, πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διέψευδαν τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει σε μερίδα ελληνικών ΜΜΕ για τα περί παρενόχλησης ελληνικού ελικοπτέρου στο Καστελόριζο από τουρκικά ελικόπτερα.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube