Weather Icon
Σώτος Βοσκαρίδης 15 Αυγούστου 2020

Ο Δούρειος Ίππος του Προκρούστη – Συνδιαχείριση και όλα τα “συν” που οδηγούν σε πλην

Ο Δούρειος Ίππος του Προκρούστη – Συνδιαχείριση και όλα τα “συν” που οδηγούν σε πλην

Γράφει ο Σώτος Βοσκαρίδης

Ο Νέο – Σουλτάνος, συνεχίζοντας την πορεία του για την επικράτηση του Χαλιφάτου τού  21ου αιώνα και το τρομοκρατικό έργο του ως σύγχρονος Προκρούστης στη Μεσόγειο και αλλού, αφού μέτρησε τα «ύψη» της Ελλάδας και της Κύπρου, τα βρήκε λέει υπερβολικά και θέλει να εφαρμόσει το μακροχρόνιο σχέδιό του για τον θανάσιμο ακρωτηριασμό τους.

Επειδή δεν του βγαίνει, όπως αλλού, να προχωρήσει με πόλεμο (το οποίο γνώριζε εξαρχής) καταφεύγει ύπουλα σε πρόταση για διάλογο με τους δικούς του απαράδεκτους όρους, τον οποίο θέλει να χρησιμοποιήσει ως δούρειο ίππο, παράλληλα με απειλές, εκβιασμούς και παρασπονδίες. Με βοηθητικές γι’ αυτόν τις «φιλικές» παροτρύνσεις προς εμάς διαφόρων συν-εταίρων του, ξένων και ντόπιων, οι οποίοι μας ενθαρρύνουν Πόντιο-πιλατικά και απροκάλυπτα να κάτσουμε στο τραπέζι (δηλαδή να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι) του Νέο – Προκρούστη.

Η απάντηση πρέπει να είναι αυτή που θέλουν όλοι οι Έλληνες και γνωρίζουν πολύ καλά οι ηγεσίες Ελλάδας και Κύπρου: «Ναι στον διάλογο, μόνο για υφαλοκρηπίδα», αλλά στην ώρα που θα είμαστε εντελώς έτοιμοι: Ενωμένοι, με καλυμμένα τα νώτα μας (στρατιωτικά, σε συμμαχία με τη Γαλλία κ.ά., πολιτικά, νομικά, οικονομικά, τεχνολογικά), με άριστη προετοιμασία, με αποφασιστικότητα και με σοφία, αλλά χωρίς τα αυτοκτονικά σύνδρομα του παρελθόντος. Με απώτερο σκοπό την ειρηνική υπεράσπιση κάθε σπιθαμής της γης μας και των αιθέρων μας αλλά και της κάθε σταγόνας του νερού των θαλασσών μας, από το στόμα του λύκου, σώζοντας έτσι τον Ελληνισμό και όχι μόνον.

Τότε θα μπορεί να ψαλεί από τους Χριστιανούς, όπως και πριν 1394 χρόνια, το «τῇ ὑπερμάχῳ στρατηγῷ».

Σώτος Βοσκαρίδης

15 Αυγούστου 2020

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube