Weather Icon

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: Τους Έλληνες τους περιμένει ο βυθός και οι κοιλιές των ψαριών

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: Τους Έλληνες τους περιμένει ο βυθός και οι κοιλιές των ψαριών

Την ώρα που το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis συνεχίζει να πλέει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και η Αθήνα έχει επιδοθεί σε διπλωματική αντεπίθεση έναντι της τουρκικής παραβατικότητας, οι Τούρκοι αξιωματούχοι με δηλώσεις τους δεν σταματούν να ρίχνουν «λάδι στη φωτιά».

Σήμερα, ο αρχηγός του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί προχώρησε σε ένα νέο παραλήρημα, εξαπολύοντας απειλές προς τους Έλληνες.

Σύμφωνα με τον Μπαχτσελί «η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά» ενώ απείλησε ακόμα πώς «όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός».

Αναλυτικά η δήλωση του Μπαχτσελί:

«Η Ελλάδα έχει εχθρική συμπεριφορά. Αλλά όλοι ξέρουν και ο τουρκικός λαός τι κάνει στους εχθρούς. Ο τουρκικός λαός δεν αστειεύεται. Όσοι κάνουν προβοκάτσιες στη θάλασσα τους περιμένει ο πνιγμός. Το αποτέλεσμα των προκλήσεων στα χωρικά μας ύδατα, είναι η βύθιση, οι κοιλιές των ψαριών, ο βυθός. Κανένας δεν θα μπορέσει να εκδιώξει την Τουρκία από την Μεσόγειο, να μας εγκλωβίσει στην Ανατολία. Δεν έχει τέτοια δύναμη. Όσοι έρχονται με οργή εναντίον μας επαναφέροντας τους λογαριασμούς του παρελθόντος ή έχουν χάσει τη λογική τους ή από το πολύ συρτάκι έχει μουδιάσει το σώμα και το μυαλό τους».

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube