REAL TIME |

Weather Icon

Η ταινία «The Promise» για τη γενοκτονία των Αρμενίων στο Netflix

Η ταινία «The Promise» για τη γενοκτονία των Αρμενίων στο Netflix

Από τις 8 Αυγούστου, η ταινία «Υπόσχεση» (The Promise) θα γίνει πιο προσιτή. Σύμφωνα με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής, αυτό το ιστορικό δράμα για τη Γενοκτονία των Αρμενίων θα εμφανιστεί και στη βιβλιοθήκη ταινιών του Netflix.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Υπόσχεση» πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Η πρεμιέρα έγινε στην Αρμενία στις 27 Απριλίου 2017. Η ταινία προβλήθηκε στα αρμενικά, αγγλικά και ρωσικά γλώσσες.

Τα γεγονότα της ταινίας λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Η ταινία αφηγείται στο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του Αρμένιου φαρμακοποιού Μικαέλ, ο οποίος στην Κωνσταντινούπολη σπουδάσει ιατρική, της Αρμένισας ζωγράφου Άννας, και ενός Αμερικανού φωτορεπόρτερ Κρις ο οποίος ήρθε για να ρίξει φως στα γεγονότα.

Η ταινία γυρίστηκε με πρωτοβουλία του Αμερικανο-Αρμένιου φιλάνθρωπου Κιρκ Κερκόριαν.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube