REAL TIME |

Weather Icon
Aφρική , Κορωνοϊός - Covid-19 , Υγεία 29 Αυγούστου 2020

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εξαφάνισε την πολυομυελίτιδα στην Αφρική

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων εξαφάνισε την πολυομυελίτιδα στην Αφρική

Πώς έγινε η κλοπή της ασθένειας από τα παιδάκια της Αφρικής από ΠΟΥ, UNICEF και Μπιλ Γκέιτς

Η Αφρική είναι πια μια ήπειρος ελεύθερη από πολυομυελίτιδα αλλά σκλαβωμένη στον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού.

Την ώρα που γενναίοι συμπολίτες αντιστέκονται στην επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την ώρα που οι σκεπτόμενοι Έλληνες αρνούνται να φορέσουν μάσκες και να πιστέψουν έναν ιό που δεν μπορούν να δουν με τα μάτια τους, την ώρα που οι αφυπνισμένοι συμπολίτες υποψιάζονται πως η πανδημία είναι η αφορμή που έψαχνε ο Μπιλ ο Γκειτς και οι Ιλουμινάτι μαζί με διάφορες λέσχες με ξενικά (γιατί άραγε;) ονόματα για να μας εμβολιάσει προκειμένου να μας ελέγχει, την ώρα που η προσοχή μας είναι στραμμένη σε «πανδημίες» και «τσιόδρες», οι πολυεθνικοί δυνάστες των λαών στερούν από την Αφρική και τα παιδιά της μια αρρώστια που τους συντροφεύει ένας Θεός ξέρει από πότε: την πολυομυελίτιδα.

Την Τρίτη που μας πέρασε, στις 25 του μηνός, ο Παγκόσμιος Οργανισμός «Υγείας» ανακοίνωσε πως η Αφρική είναι πια μια ‘ήπειρος ελεύθερη από πολυομυελίτιδα (αλλά σκλαβωμένη στον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού), καθώς δεν έχει παρατηρηθεί ούτε ένα κρούσμα από το 2016.

Φυσικά η κλοπή της ασθένειας από τα παιδάκια της Αφρικής δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Η νεοταξίτικη συνωμοσία ξεκίνησε το 1988 από την οργάνωση Ρόταρι και στην πορεία προστέθηκαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός «Υγείας», η UNICEF (δείτε πόσο μοιάζει με το UNISEX = χωρίς φύλο… τυχαίο;) και από το 2007 το Ίδρυμα Γκέιτς. Αυτοί και πολλοί άλλοι νεοταξίτες αργά αλλά μεθοδικά πήραν από τα παιδιά της Αφρικής μια ασθένεια η οποία, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, συντρόφευε 350.000 παιδιά το χρόνο.

350.000 παιδιά κάθε χρόνο μπορεί να μην έχουν πια απάντηση στην ερώτηση «τι έχεις;» γιατί μπορεί και να μην έχουν τίποτα, παρότι ο Μεγαλοδύναμος μέσα στην απέραντη καλοσύνη του πάντα κάτι έχει να δώσει.

Και φυσικά η κλοπή αυτή της ασθένειας από την Αφρική έγινε με τον γνωστό νεοταξίτικο τρόπο: με βροχή δολαρίων και εμβόλια.

20 εκατομμύρια υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων εργάστηκαν για 32 χρόνια, 2,5 δισεκατομμύρια παιδιά εμβολιάστηκαν και 17 δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύτηκαν από τους αιμοδιψείς κεφαλαιούχους για να πάρουν από την Αφρική την πολυομυελίτιδά της. Για να μπορούν οι ισχυροί του πλανήτη να ελέγχουν τον πληθυσμό της μαύρης ηπείρου και πιο πολύ τη νέα της γενιά. Αυτά τα παιδιά που καταδικάστηκαν να μη γνωρίσουν την πολυομελίτιδα των παππούδων τους.

 

για τη συνέχεια AthensVoice

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube