Weather Icon
Εθνική Άμυνα , Ελλάδα , Τουρκία 14 Αυγούστου 2020

Έσφιξαν τα.. γάλατα μετά το Λήμνος – Ακάρ: «Οποιαδήποτε επέμβαση εναντίον των πλοίων μας δεν θα μείνει αναπάντητη»

Έσφιξαν τα.. γάλατα μετά το Λήμνος – Ακάρ: «Οποιαδήποτε επέμβαση εναντίον των πλοίων μας δεν θα μείνει αναπάντητη»

«Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στις θάλασσές μας» ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας 

Με τη Γαλλία τα έβαλε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλούσι Ακάρ σε νέες τους δηλώσεις, με αφορμή τη στρατιωτική της παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ειδικότερα ανέφερε: «H σύμμαχος μας χώρα που δεν έχει σχέση με την περιοχή έχει ανακοινώσει ότι θα αυξήσει τη στρατιωτική της παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο. Αυτό δεν αρμόζει στο πνεύμα της συμμαχίας. Οποιαδήποτε επέμβαση εναντίον των πλοίων μας δεν έμεινε αναπάντητη και δεν θα μείνει. Όλοι πρέπει να ξέρουν πως σε αυτό το θέμα είμαστε αποφασιστικοί. Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στις θάλασσές μας».

Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube