Weather Icon
Τουρκία 3 Αυγούστου 2020

Ερντογάν: Πόθος του είναι η Τουρκία «να κυβερνήσει τον κόσμο και να γράψει ιστορία» – Τι αποκαλύπτουν οι συνεργάτες του

Ερντογάν: Πόθος του είναι η Τουρκία «να κυβερνήσει τον κόσμο και να γράψει ιστορία» – Τι αποκαλύπτουν οι συνεργάτες του

Να κυβερνήσει τον κόσμο και να αλλάξει ιστορία, ποθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με τους στενούς συνεργάτες του,.

Το ανεξάρτητο δίκτυο ενημέρωσης και αναλύσεων Nordic Monitor, του Τούρκου αυτοεξόριστου δημοσιογράφου Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με δηλώσεις το Τούρκου ΥΠΕΞ, Σουλεϊμάν Σόγλου, ο οποίος μιλώντας σε ομάδα αξιωματικών στρατιωτικής βάσης, δήλωσε βέβαιος πως : «H Τουρκία θα κυβερνήσει τον κόσμο και θα γράψει ιστορία» και πως «ο Θεός είναι με τον Ερντογάν και την κυβέρνησή του». Ο Σόγλου μάλιστα, έκανε λόγο για «απροσδόκητες εξελίξεις» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρόμοια ήταν τα λόγια του Μεχμέτ Οζασεκί, νούμερο δύο στο κόμμα AKP του Ερντογάν και υποψήφιος για το δήμο της Κωνσταντινούπολης, ηττήθηκε δύο φορές από τον Εκρέμ Ιμλαμογλου. Με δηλώσεις του ο Οζασεκί, μίλησε για προώθηση του θρησκευτικού λόγου και του ισλάμ, από τα Βαλκάνια έως την Ισπανία , μετά τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube