Weather Icon
Αθλητικά 25 Αυγούστου 2020

Επακουμβήστε τους! Ο ΠΑΟΚ καλείται να “βυθίσει” την τουρκική Μπεσίκτας

Επακουμβήστε τους! Ο ΠΑΟΚ καλείται να “βυθίσει” την τουρκική Μπεσίκτας

Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε στις 21:00 (Open) απέναντι στην Μπεσίκτας, για τα προκριματικά του Champions League στην Τούμπα. Το παιχνίδι είναι μονό και νοκ άουτ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε περίπτωση νίκης απόψε, εξασφαλίζει την παρουσία του (τουλάχιστον) στους ομίλους του Europa League, ενώ φυσικά παίρνει και το οικονομικό «μαξιλάρι» της διοργάνωσης.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, επικρατεί αποφασιστηκότητα καθώς άπαντες θέλουν να δώσουν απαντήσεις και να πανηγύρισουν -έστω χωρίς τον κόσμο της ομάδας- μια σπουδαία πρόκριση, απέναντι σε μια προβληματική μεν, αλλά ισχυρή Μπεσίκτας, που διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά, η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Άμπελ Φερέρια στο 3-4-2-1, σύστημα που «φορέθηκε» στα playoffs του πρωταθλήματος και στα δύο φιλικά προετοιμασίας, με Ατρόμητο και Βόλο, δεν πρόκειται να αλλάξει.

Άλλωστε κατ’ επανάληψη έχει πει πως ο συγκεκριμένος σχηματισμός, με τις όποιες παραλλαγές του στο αμυντικό κομμάτι, εξασφαλίζει μια ηρεμία και μία σιγουριά στο παιχνίδι της ομάδας του.

Από την άλλη, οι Τούρκοι θα παραταχτούν στην Τούμπα, χωρίς τον Άνταμ Λάγιτς, που όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Σεργκέν Γιαλτσίν, παραμένει τραυματίας.

Την ίδια μέρα υπάρχει και το παιχνίδι Τίρανα-Ερυθρός Αστέρας. Την Τετάρτη θα ακολουθήσουν ακόμα δέκα παιχνίδια, ενώ δεν θα γίνει φυσικά η συνάντηση της Γιουνγκ Μπόις αναβλήθηκε, μιας και ο προκριματικός αγώνας (για την Παρασκευή 21/8) ανάμεσα στην ΚΙ Κλάκσβικ των Νησιών Φερόε και της Σλοβάν Μπρατισλάβα δεν έγινε, αφού ένας παίκτης από την ομάδα της Σλοβακίας βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Οι ομάδες που θα αποκλειστούν στον β΄ προκριματικό του Champions League θα συνεχίσουν στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

 

Τα ζευγάρια της Β΄προκριματικής φάσης:

Τρίτη 25/8
ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)- Μπεσίκτας (Τουρκία)
Τίρανα (Αλβανία)- Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Τετάρτη 26/8
Αλκμάαρ (Ολλανδία) – Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)- Σερίφ (Μολδαβία)
Τσέλιε (Σλοβενία)- Μόλντε (Νορβηγία)
Σούντουβα (Λιθουανία) – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)
Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Μίντιλαντ (Δανία)
Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία)-Σαράγεβο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)-Ομόνοια (Κύπρος)
Κλουζ (Ρουμανία) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)
Σέλτικ (Σκωτία)- Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)- Κλάκσβικ (Νησιά Φαρόε)/Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube