Weather Icon
Εγκληματικότητα 27 Αυγούστου 2020

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι πρώην υψηλόβαθμου αξιωματικού της Αστυνομίας στην Κρήτη

Ένοπλη ληστεία στο σπίτι πρώην υψηλόβαθμου αξιωματικού της Αστυνομίας στην Κρήτη

Οι ληστές άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και το αγροτικό αυτοκίνητο του πρώην αξιωματικούΛηστεία σημειώθηκε στο σπίτι πρώην υψηλόβαθμου αξιωματικού της Αστυνομίας Ρεθύμνου, το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, στο σπίτι του εισέβαλαν τρεις άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν εκείνον και τη σύζυγό του.

Οι ληστές πήραν ελάχιστα χρήματα, κοσμήματα και το αγροτικό αυτοκίνητο του πρώην αξιωματικού και έγιναν καπνός. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως π. αξιωματικός χτυπήθηκε από τους δράστες.

Οι αρχές διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση ενώ κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση του ίδιου του ζευγαριού που πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των ληστών και κυρίως του πρώην αξιωματικού.

Παράλληλα ελέγχονται οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτηματικά που προκύπτουν από την υπόθεση.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube