Weather Icon

Αυτή είναι η κατάσταση στα σύνορα Αρτσάχ-Αζερμπαϊτζάν

Αυτή είναι η κατάσταση στα σύνορα  Αρτσάχ-Αζερμπαϊτζάν

Όπως ενημερώνει το Υπουργείο Άμυνας του Αρτσάχ, έχει μειωθεί ο αριθμός των πυροβολισμών από τον εχθρό κατά το μήκος της συνοριακής γραμμής των στρατευμάτων Αρτσάχ-Αζερμπαϊτζάν.

«Από τις 26 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, ο εχθρός παραβίασε την κατάπαυση του πυρός περισσότερες από 170 φορές στη συνοριακή γραμμή των στρατευμάτων Αρτσάχ-Αζερμπαϊτζάν. Περίπου 1.700 πυροβολισμοί έπεσαν πρός τις αρμενικές θέσεις με πυροβόλα όπλα διαφόρου διαμετρήματος», αναφέρει η δήλωση.

Οι μονάδες εμπροσθοφυλακής του Αμυντικού Στρατού ακολουθούν την κατάπαυση του πυρός και συνεχίζουν να λαμβάνουν απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν την προστασία των θέσεων μάχης.

Να αναφερθεί, ότι μεταξύ τις 18 και 25 Ιουλίου, ο εχθρός παραβίασε την κατάπαυση του πυρός περισσότερες από 260 φορές. Περίπου 2.300 πυροβολισμοί έπεσαν στις αρμενικές θέσεις με πυροβόλα όπλα διαφόρου διαμετρήματος.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube