Weather Icon
ΗΠΑ , Ιράν , Ισραήλ 20 Ιουλίου 2020

Το Ιράν εκτέλεσε κατάσκοπο των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Το Ιράν εκτέλεσε κατάσκοπο των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Φωτ. αρχείου: Ο Ιρανός υποστράτηγος Κασέμ Σουλεϊμανί, ο επικεφαλής της Δύναμης Κουντς («Ιερουσαλήμ») των Φρουρών της Επανάστασης

Οι αρχές του Ιράν προχώρησαν σήμερα στην θανάτωση ενός  άνδρα που καταδικάστηκε στην εσχάτη των ποινών για κατασκοπεία σε βάρος των ενόπλων δυνάμεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας για λογαριασμό των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Ο κατάσκοπος φέρεται να συνέβαλε να εντοπιστεί ο ιρανός στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμάνι, ο οποίος σκοτώθηκε στις αρχές της χρονιάς σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή στη Βαγδάτη, ανακοίνωσε η ιρανική δικαιοσύνη.

«Η ποινή του Μαχμούντ Μουσαβί Ματζντ εκτελέστηκε το πρωί της Δευτέρας μετά την καταδίκη του για κατασκοπεία, ώστε αυτή η υπόθεση προδοσίας της χώρας του να κλείσει για πάντα», ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας, το Mizan.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube