Weather Icon

Τι θα κάνει η αρμενική πλευρά σε περίπτωση πιθανής επίθεσης από την Τουρκία;

Τι θα κάνει η αρμενική πλευρά σε περίπτωση πιθανής επίθεσης από την Τουρκία;

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αρμενίας είναι έτοιμες να υπερασπιστούν όλα τα σύνορα της Δημοκρατίας της Αρμενίας από οποιαδήποτε καταπάτηση. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης, ανέφερε ο πρώην εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας Αρτσρούν Χοβαννισιάν, απαντόντας στην ερώτηση σχετικά με την απάντηση της αρμενικής πλευράς σε περίπτωση πιθανής τουρκικής επίθεσης.

«Δεν ξέρω από πού προήλθαν τέτοιες σαφείς πληροφορίες, ότι η Τουρκία σκοπεύει να επιτεθεί στον Ναχιτζεβάν». Μπορεί να υπάρχουν προθέσεις και στόχοι, αλλά είναι πρόωρο να κάνουμε μια τέτοια δήλωση», ανέφερε. Ο Αρτσρούν Χοβαννισιάν διαβεβαίωσε, ότι ο Αρμενικός στρατός είναι έτοιμος να αντισταθεί σε οποιαδήποτε εισβολή.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών Ζοχράμπ Μνατσακανιάν δήλωσε στο «Sky News Arabia» ότι η Αρμενία θα ανταποκριθεί σε πιθανή τουρκική επίθεση με τις δικές της δυνάμεις, και δεύτερον, θα απευθυνθεί προς τις χώρες εταίρους της CSTO και του ΝΑΤΟ.

ΠΗΓΗ: el.armradio.am

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube