Weather Icon
Ρωσία 1 Ιουλίου 2020

Θετικά γνέφουν οι Ρώσοι στις συνταγματικές αλλαγές που επιτρέπουν παράταση της θητείας Πούτιν

Θετικά γνέφουν οι Ρώσοι στις συνταγματικές αλλαγές που επιτρέπουν παράταση της θητείας Πούτιν

Σε ποσοστό περίπου στο 73%, οι Ρώσοι ψηφοφόροι εγκρίνουν τις συνταγματικές αλλαγές που θα επιτρέψουν στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να μην αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά να ανανεώσει και να παρατείνει την θητεία του, μεταδίδει το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο τα εκλογικά αποτελέσματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Η Ρωσία έδωσε στις οικογένειες έκτακτα επιδόματα την τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας για τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν στον Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία έως το 2036, γεγονός για το οποίο διαμαρτυρήθηκε στην Κόκκινη Πλατεία μια μικρή ομάδα από επικριτές του Κρεμλίνου.

Την ευρεία αποδοχή δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από την ρωσική Άπω Ανατολή, σύμφωνα με τα οποία 73,7% των ψηφισάντων υποστήριξαν τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, μεταδίδει το πρακτορείο Ria.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube