REAL TIME |

Weather Icon
Αθλητικά , Τουρκία 2 Ιουλίου 2020

Συμφώνησε με το αστέρι της Γαλατάσαραϊ ο Ολυμπιακός! Κυνηγούσε και ο Παναθηναϊκός την υπόθεσή του

Συμφώνησε με το αστέρι της Γαλατάσαραϊ ο Ολυμπιακός! Κυνηγούσε και ο Παναθηναϊκός την υπόθεσή του

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ααρόν Χάρισον! Πρόκειται για το αστέρι της Γαλατάσαραϊ, με την οποία φέτος είχε 15,9 πόντους, 37,9% στο τρίποντο, 47,5% στο δίποντο, 2,9 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ στο EuroCup, ενώ στην τουρκική BSL είχε αντίστοιχα 13,7 πόντους, 39,4% στο τρίποντο, 57,6% στο δίποντο, 3,5 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.

Ο 26χρονος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και ενώ είχε ήδη στα χέρια του πρόταση και από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, προτίμησε τους ”ερυθρολεύκους”, με τους οποίους θα υπογράψει για τα δύο επόμενα χρόνια, ενώ θα υπάρχει και όρος αποδέσμευσης και από τις δύο πλευρές για το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infognomonpolitcs.gr από την Τουρκία, την περίπτωση του Χάρισον φέρεται πως εξέταζε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος οδεύει στην επόμενη μέρα με την τριπλέτα Τριαντόπουλου-Αλβέρτη-Διαμαντίδη στη διοίκηση.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube