Weather Icon
Τουρκία 31 Ιουλίου 2020

Στο δρόμο πέταξε τα εγγόνια και την κακοποιημένη νύφη της η Τανσού Τσιλέρ, πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας

Στο δρόμο πέταξε τα εγγόνια και την κακοποιημένη νύφη της η Τανσού Τσιλέρ, πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας

Η Ζεϊνέπ Τσιλερ, νύφη της πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ, έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Θύτης ο γιος της Τανσού Τσιλέρ, Μερτ. Η Ζεϊνέπ κατήγγειλε το περιστατικό, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και ζήτησε την επιμέλεια των παιδιών της μετά από μήνες σωματικής και ψυχολογικής βίας που υπέστη από τον Μερτ Τσιλέρ, σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας «Sözcü» στο φύλλο της 23ης Ιουλίου.

Επιπλέον, το θύμα έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον γιο της Τσιλέρ με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί να πηγαίνει στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη.

Όμως, αυτό που συνέβη μετά την καταγγελία της Ζεϊνέπ Τσιλέρ δεν το βάζει ανθρώπινος νους. Κατόπιν ενεργειών της Τανσού Τσιλέρ, στην οποία ανήκε η οικία όπου διέμενε το ζεύγος, το δικαστήριο αποφάσισε την έξωση της κακοποιημένης μητέρας και των δύο παιδιών της!

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο γιος της πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας είναι ναρκομανής και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού.

Ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στις 5 Μαΐου, όταν ο Μερτ Τσιλέρ χτύπησε άσχημα τη σύζυγό του, αναγκάζοντάς την να εγκαταλείψει το σπίτι μαζί με τα παιδιά της και να αναζητήσουν καταφύγιο σε γείτονες, οι οποίοι εν συνεχεία κάλεσαν την αστυνομία, αλλά η Τανσού Τσιλέρ έφτασε στη σκηνή με τον δικηγόρο της, ο οποίος δεν άφησε τους αστυνομικούς να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους. Επιπροσθέτως, η πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας προσπάθησε να εμποδίσει με απειλές τη νύφη της έτσι ώστε η δεύτερη να μην προβεί σε καταγγελία.

Επίσης, η κακοποιημένη γυναίκα ισχυρίζεται πως ο Μερτ Τσιλέρ την έχει απατήσει πολλάκις, προσθέτοντας ότι , στο παρελθόν, ο τοξικομανής γιος της Τανσού Τσιλέρ είχε μπει σε πρόγραμμα θεραπείας για τον εθισμό του στο αλκοόλ δηλώνοντας ψευδή στοιχεία χάρη στην πολιτική δύναμη της μητέρας του.

 

Μετάφραση: Γιάννης Λιναρδάτος

Πηγή: https://www.duvarenglish.com/women/2020/07/24/former-pm/

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube