Weather Icon

Περιχαρής ο Αφγανός ιμάμης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί – Βίντεο

Περιχαρής ο Αφγανός ιμάμης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί – Βίντεο

Το παρακάτω βίντεο προβλήθηκε στην τουρκική τηλεόραση για να δείξει την στήριξη κάποιων μουσουλμάνων προ την απόφαση του Ταγίπ.

Σε αυτό στους αγγλικούς υπότιτλους αναφέρονται τα εξής :

Ιμάμης Μονίρ Μουναβέρ στην πόλη Χεράτ (Αφγανιστάν):

“Ακούσατε ότι η Αγία Σοφία που ήταν ένα μεγάλο μουσείο και εκκλησία παλαιότερα μετατράπηκε σε έναν οίκο του Αλλάχ. Η Κωνσταντινούπολη η Αγία Σοφία είναι ένα μέρος που ενώνει την Ασία με την Ευρώπη. Ακριβώς στο άκρο της Ευρώπης ο ήχος αυτός πλέον ακούγεται από τους μεγάλους μιναρέδες της Αγίας Σοφίας: Αllahu Αkbar. Το κάλεσμα αυτό αντιλαλεί στην άκρη της Ευρώπης, στην Ευρώπη. Τα λόγια του Αλλάχ ακούγονται από τους μιναρέδες της Αγίας Σοφίας στον ουρανό πάνω από την Τουρκία. όλα αυτά εξαιτίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του Προέδρου της Τουρκίας. Μακάρι ο Αλλάχ να τον προστατεύει. Μετέτρεψε την εκκλησία σε τζαμί ώστε να μπορούν οι μουσουλμάνοι να προσεύχονται και να λένε ο Αλλάχ είναι ο Θεός μου. Ο Θεός μου είναι τόσο ισχυρός που μετατρέπει εκκλησίες σε τζάμια. Τα λόγια σου ακούγονται μέσα στις εκκλησίες.”

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube