Weather Icon
Αίγυπτος , Λιβύη 21 Ιουλίου 2020

Ο Μεγάλος Μουφτής της Αιγύπτου υποστηρίζει την απόφαση αποστολής αιγυπτιακών δυνάμεων στη Λιβύη

Ο Μεγάλος Μουφτής της Αιγύπτου υποστηρίζει την απόφαση αποστολής αιγυπτιακών δυνάμεων στη Λιβύη

Ο Μεγάλος Μουφτής της Αιγύπτου, Shawky Allam, επαίνεσε την απόφαση του αιγυπτιακού κοινοβουλίου να συμφωνήσει να στείλει μονάδες των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων σε πολεμικές αποστολές εκτός των συνόρων του κράτους.

«Είναι θρησκευτικά σημαντικό για τον αιγυπτιακό λαό να παραμείνει ενωμένος μπροστά σε αυτές τις προκλήσεις με τις ένοπλες δυνάμεις και την πολιτική ηγεσία μας, για να αντιμετωπίσει όλες τις απειλές για την εθνική και περιφερειακή μας ασφάλεια σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο», δήλωσε ο Μουφτής.

Ο Allam χαιρέτισε την απόφαση «που επιδιώκει να υπερασπιστεί την εθνική ασφάλεια της Αιγύπτου στη δυτική κατεύθυνση ενάντια στις ενέργειες των ένοπλων εγκληματικών πολιτοφυλακών και ξένων τρομοκρατικών στοιχείων μέχρι το τέλος της αποστολής των δυνάμεων».

«Οι ένοπλες δυνάμεις μας, όπως τις εμπιστευόμαστε πάντα, είναι η ασπίδα για την προστασία της Αιγύπτου, η οποία έχει πάντα ως κύρια αποστολή την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας», πρόσθεσε.

Πηγή: addresslibya.co

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube