REAL TIME |

Weather Icon

Μετανάστες μετέφεραν στην Ελλάδα το «ναρκωτικό των τζιχαντιστών» – Τους έπιασαν στον Έβρο με 5.000 χάπια

Μετανάστες μετέφεραν στην Ελλάδα το «ναρκωτικό των τζιχαντιστών» – Τους έπιασαν στον Έβρο με 5.000 χάπια

Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου μαζί με ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, μεταφέροντας ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και πλήθος ναρκωτικών δισκίων.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην τσάντα που κατείχαν οι δύο δράστες, διαπίστωσαν ότι εισήγαγαν στην ελληνική επικράτεια μία νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 489 γραμμαρίων και πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 4.925 ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και τα ναρκωτικά δισκία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube