Weather Icon
Εξοπλισμοί , Ρωσία 10 Ιουλίου 2020

Οι «Αετοί» της Ρωσίας: Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη εν δράσει σκίζουν τους αιθέρες – Βίντεο

Οι «Αετοί» της Ρωσίας: Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη εν δράσει σκίζουν τους αιθέρες – Βίντεο

© Φωτογραφία : YouTube/Fighterbomber

Ο Ρώσος μπλόγκερ fighter_bomber έφτιαξε ένα βίντεο με κλιπάκια που του έστειλαν μάχιμοι πιλότοι της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας.

Στις εικόνες που ακολουθούν εμφανίζονται μαχητικά αεροσκάφη Su-27, Su-30, Su-34, και Su-35S. Στο βίντεο καταγράφονται εκτοξεύσεις πυραύλων και η χρήση οπλικών συστημάτων.

Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για πλάνα που δεν έχουν ξαναβγεί στη δημοσιότητα, καθώς οι πιλότοι που τα βιντεοσκόπησαν δεν τα έχουν κοινοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο εν λόγω μπλόγκερ ισχυρίζεται ότι είναι πιλότος και ο ίδιος σε Su-34, και είναι γνωστός στους λάτρεις της αεροπλοΐας για τις άγνωστες πληροφορίες και το εντυπωσιακό υλικό βίντεο και φωτογραφιών που κατά καιρούς δημοσιεύει.

Το συγκεκριμένο βίντεο, σύμφωνα με τον μπλόγκερ fighter_bomber, αποτελεί compilation από υλικό που του έστειλαν άλλοι Ρώσοι πιλότοι.

Προσδεθείτε και απολαύστε, απογειωνόμαστε!

Δείτε το βίντεο:

Σπούτνικ

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube