Weather Icon

Ένοπλο έθνος: όλα τα άλλα είναι τρίχες!

Ένοπλο έθνος: όλα τα άλλα είναι τρίχες!

Δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Η κυβέρνηση, η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία σε διάφορους τόνους μάς λένε αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Πως, δηλαδή, αν δεν επίκειται σύρραξη με την Τουρκία, είναι πολύ πιθανή. Όταν ακόμη και τα παλιά παπαγαλάκια υπέρ του Σχεδίου Ανάν γράφουν λες και έχουν ήδη φορέσει τα φυσεκλίκια και θα εξορμήσουν με το Μάνλιχερ και την ξιφολόγχη να πάρουν το Κάλε Γκρότο, να προελάσουν στο οροπέδιο της Ανατολίας και να περικυκλώσουν την Αγκυρα, σημαίνει πως τα πράγματα είναι σοβαρά.

Ακόμη και η ψευτοελίτ βλέπει πως τα αγαπουλίνια και οι ακκισμοί με τον Μουσταφά τον Εκδοροσφαγέα δεν έχουν αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να του τη φυτέψουμε στο δόξα πατρί, διότι τα μεμέτια, αδέρφια, όπως απέδειξαν και στην Κύπρο, δεν κάνουν διακρίσεις. Σφάζουν και βιάζουν ομαδικά τους πάντες, ακόμη κι αυτούς που λιγώνονται στην ιδέα των ανοιχτών συνόρων και που για την «παγκόσμια αδερφοσύνη» είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν ακόμη και τη γυναίκα τους με τους γειτόνους.

Δεν καταλαβαίνω, λοιπόν, γιατί η κυβέρνηση δεν έχει ήδη προχωρήσει σε αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ δεν είναι πρωτοπόρες στην αύξηση της στρατιωτικής θητείας, η οποία δεν είναι τιμωρία αλλά καθήκον και πρωτίστως τιμή. Και, ξαναλέω, δεν με λένε Φρούλη και δεν υπηρέτησα Χειριστής Κρουασάν Βουτύρου στην Γκομενοφυλακή 23 μήνες. Δεν σας ζητάω κάτι που δεν έκανα στον ύψιστο βαθμό.

Υπάρχουν πολλά που δεν πρέπει να λέγονται και εύχομαι να γίνονται, όπως προμήθειες ανταλλακτικών, πυρομαχικών, οτιδήποτε θα οδηγήσει τις διαθεσιμότητες οπλικών συστημάτων στο ταβάνι. Υπάρχουν όμως αυτά που πρέπει και να γίνουν και να ειπωθούν. Ο πρωθυπουργός ήρεμα και απλά να απευθυνθεί στον λαό, να εξηγήσει την απειλή, να ανακοινώσει την αύξηση της θητείας, να καλέσει τους πουρκουάδες, που προσφέρουν επιχειρήματα στον εχθρό, να το ράψουν και να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών τους, καλώντας σε παλλαϊκή και υπερκομματική συστράτευση. Αυτό θα βοηθήσει στην αποτροπή, στο να μειωθούν οι πιθανότητες εμπλοκής, διότι οι Τούρκοι, όσο πιο σίγουροι είναι για τη δυναμική μας αντίδραση τόσο απρόθυμοι θα γίνονται να το ρισκάρουν.

Και να πούμε και μερικές ωμές αλήθειες, γιατί γκώσαμε με την επαιτεία και την κλαψομουνίαση. Κανείς δεν θα πολεμήσει για εμάς. Εταίροι και σύμμαχοι, σχεδόν όλοι, έχουν νιτερέσα με τα Μεμέτια. Τα κονομάνε. Η Γαλλία και το Ισραήλ ίσως, αλλά να το δουλέψουμε καλά και να έχουμε πισινή. Άρα, λοιπόν, σκοτώστε τις ψευδαισθήσεις. Μόνοι μας. Μπορούμε. Ένα είναι το ρεαλιστικό σχέδιο: κάν’ το όπως το Ισραήλ. Αύξηση θητείας χθες! Όπλα, άμεσα, τώρα. Νέες αγορές, εγχώρια κατασκευή, εκσυγχρονισμός, να γίνουμε αυτό που ήμασταν χιλιάδες χρόνια, ακρίτες. Να φτιάξουμε παλούκια για τον κ@λο των ισλαμοναζί και του γιαλαντζί Αδόλφου, να απομονώσουμε και να τσακίσουμε την Πέμπτη Φάλαγγα των πουρκουάδων και των εθνομηδενιστών, να μην τους μείνει κόκαλο.

για τη συνέχεια NewsBreak

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube

σχετικά άρθρα