Weather Icon

Εἴπατε τῷ βασιλεῖ, χαμαὶ πέσε δαίδαλος αὐλά…

Εἴπατε τῷ βασιλεῖ, χαμαὶ πέσε δαίδαλος αὐλά…

Δεν εχει στεγνωσει ακομη το μελανι στα πρωτοσελιδα για την Αγια Σοφια. Στο μεταξυ ομως και ο τιμιος συνταξιουχος εχει τα δικαιωματα του. Διαβαζω στo Βημα: «Τα ποσά που δικαιούνται οι συνταξιούχοι – μετά την απόφαση ΣτΕ – κυμαίνονται από 660 ευρώ (μόνο τα κομμένα δώρα) έως και 10.000 ευρώ. Τα περισσότερα διεκδικούν οι συνταξιούχοι με πάνω από δύο συντάξεις όπως για παράδειγμα γιατροί του ΕΣΥ, μηχανικοί του Δημοσίου, χήρες ή χήροι κ.α.» Και το καλυτερο; «….. το συνολικό ποσό που θα πρέπει να καταβληθεί και σε βαθος χρονου…φθάνει περίπου τα 3,9 δισ. ευρώ
Παραλληλα στο sportime.gr αναφερεται οτι: «….από τα 2,3 δισ. που ήταν το αρχικό κόστος ναυπήγησής τους (των Belharra), στην γαλλική διαμόρφωση – η οποία δεν μας έκανε, το κόστος, μαζί με το redesigning και την διαμόρφωση με πλήρη φόρτο και Full Follow on Support εκτοξεύτηκε στα 4 δις για να υπάρξει τελικά υψηλή παρέμβαση και βρεθεί μία λύση κάπου στη μέση, δηλαδή στα 3 δισ….»
Δεν φταιει το ΣτΕ (δικαστικη εξουσια). Αυτους τους νομους θεσπισε η Βουλη. Δεν φταιει ουτε η κυβερνηση (εκτελεστικη εξουσια) που υπακουει στο ΣτΕ. Η Βουλη μονον τροποποιεί το Συνταγμα. Μια Βουλη που επι δεκαετιες εκλεγεται για να χαιδευει αυτια και να ταιζει ημετερους. Και πανω απ ολα φταιμε ΕΜΕΙΣ. Εμεις που τους ψηφιζαμε και συνεχιζουμε. Εμεις που προσφυγαμε στο ΣτΕ για τα αναδρομικα μας. Εμεις που κανουμε τους πατριωτες στο διαδικτυο εκτος και αν θιγουν τα κεκτημενα μας….

Νικόλαος Λαγόπουλος

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube