Weather Icon
Λιβύη , Τουρκία 4 Ιουλίου 2020

Ακάρ: Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη Λιβύη, να μην αμφιβάλει κανείς

Ακάρ: Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη Λιβύη, να μην αμφιβάλει κανείς
Μαρία Ζαχαράκη
Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας συνομίλησε με δημοσιογράφους ύστερα από τις συνομιλίες που είχε στην Τρίπολη

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση απέστειλε από τη Λιβύη, που επισκέφτηκε εκτάκτως την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη Λιβύη, να μην έχει κανείς αμφιβολία» διατράνωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τις συνομιλίες του στην Τρίπολη.

«Είχαμε μια σειρά πολύ ειλικρινών και εποικοδομητικών συνομιλιών. Αυτό που λέμε είναι ότι “η Λιβύη ανήκει στους Λίβυους”. Επιθυμούμε ειλικρινά τα αδέρφια μας στη Λιβύη να απαλλαγούν από τα προβλήματά τους το συντομότερο δυνατό. Ενεργούμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προέδρου μας, ο οποίος μας έχει δώσει εντολή “κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να καλύψετε τις ανάγκες των Λίβυων αδελφών μας”. Ας ελπίσουμε ότι οι αδερφοί μας στη Λιβύη θα απαλλαγούν με τον αγώνα που δίνουν από αυτά τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές του προέδρου μας για υγεία και ευεξία σε όλους τους Λίβυους αδελφούς μας. Υγεία και ευεξία σε όλους τους αδελφούς μου στη Λιβύη εύχομαι κι εγώ προσωπικά και η αντιπροσωπεία μου. Ελπίζουμε όλα να διορθωθούν σύντομα. Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει γι’ αυτό», τόνισε ο Χουλουσί Ακάρ.

Πηγή: Έθνος

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube