Weather Icon
Γενικά θέματα 29 Ιουνίου 2020

ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 / Ανακοινώση

ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 / Ανακοινώση
Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
.
Υποστηρίκτριες και Υποστηρικτές της ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21. Να πούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
.
Πλήν απροόπτου (να το πούμε και αυτό) θα δοθεί η Συνέντευξη Τύπου για την ΤΙΜΗΣΤΟ21 την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρα 12 στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, Αθήνα. Τα προβλήματα προβλέπονται πολλά, καθώς οι θέσεις, εξαιτίας του ιού, είναι μόνον 25, και αν προσκληθεί κόσμος και δεν εξασφαλίσει θέση, θα δημιουργηθούν εύλογες δυσαρέσκειες. Δεν μπορεί να γίνει κάτι! Θα μαγνητοφωνηθούν τα όσα θα λεχθούν, και ελπίζω να μην υπάρξουν δυσκολίες για να αναρτήσουμε τις συζητήσεις, έτσι που όλες και όλοι, όπως το δικαιούστε, να πληροφορηθείτε το τι έγινε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, παρά τις απανωτές καθυστερήσεις, και παρά τις αντιξοότητες.
.
Μετά από τη συνέντευξη, θα αρχίσει δουλειά στις επιτροπές. Θα ήθελα να σας μιλήσω και για κάτι ακόμη που σκέφθηκα, και που νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Θα βγάλουμε ένα βιβλιαράκι από την ΤΙΜΗΣΤΟ21, για τους λόγους που μας ώθησαν να την δημιουργήσουμε και με κείμενα που θα επιμεληθεί ο Γιώργος Καραμπελιάς, και που θα αποδεικνύουν ότι…υπήρχε δουλεία των 400 ετών, υπήρχε λαική επανάσταση, υπήρχε συνέχεια από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, του ελληνικού Έθνους. Ο,τι, δηλαδή, αρνούνται οι εθνομηδενιστές. Αυτό το βιβλιαράκι, θα αγοραστεί από όσους θελήσουν να το αποκτησουν, σε όσο γίνεται πιο χαμηλή τιμή, που να αφήνει ωστόσο και κάτιτι, για την αντιμετώπιση των δαπανών λειτουργίας μας, που τώρα καλύπτονται “εκ των ενόντων”.
Το ξέρω, ότι κάποιοι ανάμεσά σας είχαν προτείνει να δώσει ο καθένας από 2-5Ε, αλλά δεν μου αρέσει η ιδέα.
Θα έχετε υπομονή. Όλοι μας είμαστε εθελοντές. Κάνουμε λάθη, κάνουμε παραλείψεις. Κάνουμε, όμως, ό,τι μπορούμε, θυσιάζοντας πολλά άλλα, και προχωρούμε. Ζητώ την κατανόησή σας, και κάποιο βαθμό ηρεμίας, που δυστυχώς απουσιάζει τον τελευταίο καιρό, και δυστυχώς φθάνω στα όριά μου. Παρακαλώ να σκέπτεστε, ότι δεν έχουμε να μοιράσουμε ούτε χρήματα, ούτε δώρα, ούτε καρέκλες, ούτε αξιώματα, και η καθεμιά και ο καθένας μας έχει αφοσιωθεί σε έναν κοινό/υψηλό σκοπό, με όποιο τρόπο μπορεί και έστω μόνο με την υποστήριξή του. Ο σκοπός αυτός είναι η παρεμπόδιση της παραχάραξης της Ιστορίας μας. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα τον επιτύχουμε. Πιστεύω όμως ότι αξίζει να τον επιχειρήσουμε. Αυτά για απόψε!
.

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube