Weather Icon
Εθνική Άμυνα 13 Ιουνίου 2020

Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση στο Αιγαίο

Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσιακές εικόνες από άσκηση στο Αιγαίο

Στην άσκηση συμμετείχαν πλοία των διοικήσεων φρεγατών και ταχέων σκαφών, πλοία επιτήρησης, υποβρύχια, ελικόπτερα της διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη εθνική τεχνική άσκηση μικρής κλίμακας του Πολεμικού Ναυτικού που διεξήχθη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κεντρικού και βόρειου Αιγαίου.

Στην άσκηση συμμετείχαν πλοία των διοικήσεων φρεγατών και ταχέων σκαφών, πλοία επιτήρησης, υποβρύχια, ελικόπτερα της διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΝ.

Η συγκεκριμένη άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

pol_nautiko_eurokinisi_photo
polemiko_nautiko_eurokinisi
polemiko_nautiko_askisi
protothema.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube