Weather Icon
Λιβύη , ΟΗΕ , Τουρκία 12 Ιουνίου 2020

Ποια Ευρώπη; Τουρκία και Κατάρ ξεφορτώνουν θάνατο στην Λιβύη!

Ποια Ευρώπη; Τουρκία και Κατάρ ξεφορτώνουν θάνατο στην Λιβύη!

Φιάσκο η «επιχείρηση Ειρήνη«! 
Προμήθεια – μαμούθ σε όπλα και τουλάχιστον 300 μισθοφόρους τρομοκράτες ξεφόρτωσαν δύο τουρκικά και δύο καταριανά μεταγωγικά, συνοδεία τεσσάρων τουλάχιστον τουρκικών F 16. Επαναλαμβάνοντας έτσι τον βρώμικο ρόλο Τουρκίας – Κατάρ που υποθάλπτει την ισλαμική τρομοκρατία σε όλο τον πλανήτη.

Με ασφαλείς πληροφορίες του newsbreak.gr, πριν από λίγα λεπτά σηκώθηκαν και ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη από την Σούδα, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επιστροφή από το αεροπορικό κομβόι του τρόμου.

Τα μεταγωγικά τύπου C-130, δύο τον αριθμό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας φορτώθηκαν και ξεκίνησαν από την Κωνσταντινούπολη (φωτό), όπως δείχνει η φωτογραφία. Τα μεταγωγικά από το Κατάρ ήταν κι αυτά δύο στον αριθμό, C–17 και πέταξαν μαζί με τα τούρκικα. Προσγειώθηκαν στην Μισράτα όπου και αποβίβασαν οπλισμό και τρομοκράτες και επέστρεψαν πριν από λίγα λεπτά. Εκεί σηκώθηκαν τα ελληνικά μαχητικά και έκαναν διακριτική παρακολούθηση.

Η Ευρώπη για άλλη μια φορά διασύρθηκε.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube