Weather Icon
Τουρισμός 16 Ιουνίου 2020

Ουρές για δεύτερη μέρα στον Προμαχώνα – Συρρέουν Βούλγαροι και Ρουμάνοι τουρίστες και επισκέπτες

Ουρές για δεύτερη μέρα στον Προμαχώνα – Συρρέουν Βούλγαροι και Ρουμάνοι τουρίστες και επισκέπτες

Ιδιαίτερα αυξημένη παραμένει η κίνηση των αυτοκινήτων στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα και τη δεύτερη μέρα της ελεύθερης μετακίνησης τουριστών και επισκεπτών από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές και σήμερα, από πολύ νωρίς το πρωί, και όπως τονίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος Προμαχώνα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η διέλευση των αυτοκινήτων να γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και να μην υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία.

Εκτιμούν δε, ότι η κίνηση των αυτοκίνητων θα παραμείνει αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πιθανόν να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο.

Στο τελωνείο του Προμαχώνα υπάρχει και σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο από δυο συνεργεία, που πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους και κρατούν τα στοιχεία των επισκεπτών.

Όσοι υποβάλλονται στα τεστ θα πρέπει να μπουν υποχρεωτικά σε καραντίνα μιας ημέρας μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube