REAL TIME |

Weather Icon

Ο φευγάτος… που τον έκλαψε η μάνα του

Ο φευγάτος… που τον έκλαψε η μάνα του

Πριν από λίγες ημέρες ο πρέσβης των ισλαμιστών και δουλεμπόρων ναζί της Αγκυρας στην Αθήνα, ο Μπουράκ Οζουγκέργκιν, ένας γιαλαντζί Φον Ρίμπεντροπ, έδωσε συνέντευξη στην «Καθημερινή», στον Βασίλη Νέδο.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Σε αυτήν κάτι, ίσως μια παράξενη ασθένεια της γλώσσας, εμπόδισε τον συντάκτη ή ίσως ξέχασε να ρωτήσει τον εκπρόσωπο του κράτους-συμμορία για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, που έχουν κοστίσει τη ζωή σε δύο πιλότους μας, για την προφανή συνεργασία τουρκικών κρατικών οργάνων με δουλεμπόρους και λαθρομετανάστες στον Εβρο, όπου δώσαμε αληθινή μάχη, και στο Αιγαίο, τις μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Τούρκων και Κούρδων πολιτών από το καθεστώς Ερντογάν και πολλά άλλα.

Ίσως ο καλός δημοσιογράφος είχε δει πολλά επιδοτούμενα τουρκικά σίριαλ στον Σκάι και ήταν ζαλισμένος. Ο διπλωματικός εκπρόσωπος των γενοκτόνων Τούρκων με περισσή υποκρισία και αλαζονεία μίλησε για Διεθνές Δίκαιο. Προφανώς υπάρχουν δύο. Το κανονικό και της Τουρκίας. Κυρίως, όμως, όλο εκεί τριγύριζε το πράγμα, προαναγγέλλει συμβιβασμό μας και αποκάλεσε ειρωνικά εμάς, την Κύπρο και το Ισραήλ «οδοντογλυφίδα», που προσπαθεί ματαίως, ως μοχλός, να μετακινήσει έναν «λίθο», την Τουρκία. Σημειωτέον πως το Ισραήλ είναι πυρηνική δύναμη και στα συμβατικά όπλα ένας από τους έξι ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο. Όταν μιλάει για δίκαιο και ανθρωπισμό ένας Τούρκος διπλωμάτης, είναι σαν να σου κάνει διάλεξη κατά των ναρκωτικών ο Εσκομπάρ.

Υπάρχουν και στην Αθήνα φωνές πως πρέπει να σπεύσουμε σε συνομιλίες. Ενώ ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Άμυνας, ο ΥΠΕΞ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που το συνόψισε ωραία, περνούν το μήνυμα της αποτροπής, έρχεται το παλιό σετ, φούστα μπλούζα, του σχωρεμένου Mega, ο Βενιζέλος και η Ντόρα, για να στείλουν από την καρδιά του πολιτικού συστήματος ένα μήνυμα αμφισημίας, πως το συζητάμε.

Η Τουρκία μέσα από τις απειλές επιδιώκει είτε με αυτές είτε μέσα από ένα θερμό επεισόδιο να τρέξουμε στη διαμεσολάβηση τρίτων, π.χ. ΗΠΑ, Γερμανία, και να ανταλλάξουμε την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική μας ακεραιότητα και τον πλούτο των θαλασσών μας με μια ταπεινωτική συμφωνία, που θα μας κάνει Ηγεμονία της Βλαχίας, Οσποδάρους των γενοκτόνων Τούρκων. Η Αγκυρα θέλει να γιορτάσουμε το 2021 αναιρώντας τα αποτελέσματα της Ελληνικής Επανάστασης. Δεν θα το επιτρέψουμε και γι’ αυτό πρέπει να φύγουν και η κυρία και η παρέα της που κακοποιούν το νόημα της επετείου.

Ο Βενιζέλος, αυτό το πολιτικό «μαρμάρινο παλτό», η Ντόρα και ο Κωστής Χατζηδάκης, που κάτι είπε κι αυτός για διαπραγμάτευση, θα πρέπει να αντιληφθούν πως η Τουρκία δεν είναι Ιταλία, πως η πρόσκληση της Άγκυρας για διαπραγμάτευση έχει σαν θεμελιώδη βάση την άρνηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας και στόχο τη νομιμοφανή αρπαγή αυτών που μας ανήκουν. Η θεωρία εξημέρωσης του θηρίου απέτυχε. Ταΐζοντάς το η Ελλάδα, απλά του ανοίγει η όρεξη. Η ορθή αποτροπή συνοψίζεται σε τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού, σε αυτό που είπε και μπροστά στον Τραμπ, «δεν θα χάσουμε» και το εξέφρασαν άψογα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και άλλοι ταγοί μας. Με λίγα λόγια, οι Τούρκοι πρέπει να ξέρουν πως δεν θα μείνουμε σε μια σημειακή κρίση, δική τους τοπική επίθεση θα σημαίνει πόλεμο παντού, διάβαση του Εβρου από τα ελληνικά τεθωρακισμένα, κατάρριψη όλων των αεροπλάνων τους και των πλοίων τους, όπου και να είναι, χτύπημα όλων των εντός του βεληνεκούς μας αεροπορικών και ναυτικών βάσεων, στρατοπέδων και υποδομών τους.

Ο Βενιζέλος και η παρέα του να ράψουν το στόμα τους. Προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία. Την ξέραμε την άποψή τους πριν την πουν. Δεν συζητάς με τραμπούκους, γενοκτόνους, με τον πατέρα του ναζισμού, με δουλεμπόρους. Δεν συζητάς όταν προκαταβολικά πετούν το Διεθνές Δίκαιο στα σκουπίδια και βάζουν το Αιγαίο, την Κρήτη, την υφαλοκρηπίδα μας και την ΑΟΖ, που ακόμη δεν ανακηρύξαμε, στον πάγκο του χασάπη. Κανείς δεν επιτρέπεται να θολώνει το μήνυμα της αποτροπής.

Χρειαζόμαστε σταθερή επίδειξη αποφασιστικότητας, πως έμπρακτη αμφισβήτηση της κυριαρχίας και των συμφερόντων μας θα απαντηθεί με τα όπλα, που ο λαός μας δεν τα πληρώνει από το υστέρημά του για τις παρελάσεις και τους Ακηδες. Χρειαζόμαστε κατεπείγουσες προμήθειες νέων όπλων και ανταλλακτικών και συμμαχίες – πολλαπλασιαστές ισχύος με το Ισραήλ και τη Γαλλία, που πήρε κι αυτή μια γεύση τουρκικού τραμπουκισμού.

Στην αληθινή Ιστορία τον φευγάτο τον έκλαψε η μάνα του και την ίδια τη βίασαν ομαδικά οι Μεχμετζίκ, όπως το έκαναν σε ογδοντάχρονες γερόντισσες στην Κύπρο το 1974, όπως το έκαναν στον Πόντο, στην Ιωνία, στην Καππαδοκία, σε όλη τη Μικρά Ασία, όπως το κάνουν ακόμη στο Κουρδιστάν, στη Συρία, στο Ιράκ, στη Λιβύη, οι ίδιοι ή οι μισθοφόροι τους, συνεχίζοντας τη γενοκτονική πολιτική τους.

 

Ο Αδόλφος της Άγκυρας μας καλεί στο Μόναχο και ο Βενιζέλος και η Ντόρα, μαζί με κάποιους άλλους, μας καλούν να φορέσουμε τα παπούτσια του Τσάμπερλεν και του Νταλαντιέ. Αυτοί είναι το κόμμα του πόλεμου, αυτοί με το μήνυμα της αδυναμίας που εκπέμπουν μπορεί να ανοίξουν την όρεξη στο λυσσασμένο θηρίο να μας επιτεθεί. Αρραγές μέτωπο, λοιπόν, αλλά για να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε νικηφόρα και όχι να εξευτελιστούμε υποτασσόμενοι. Δεν τους φοβόμαστε.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

Failos Kranidiotis

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube