Weather Icon
Λιβύη , Τουρκία 29 Ιουνίου 2020

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης συναντήθηκε με τον Ερντογάν

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης συναντήθηκε με τον Ερντογάν

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του Libya Review ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Λιβύης Al-Siddiq Al-Kabeer συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Από έρευνα που έγινε στα τουρκικά ΜΜΕ δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για τη συνάντηση, για την οποία το Libya Review παραθέτει και σχετική φωτογραφία, σύμφωνα με την οποία στη συνάντηση παρευρίσκεται και το γαμπρός του Τούρκου Προέδρου και Υπουργός Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Σημειώνεται ότι ο Ερντογάν αναζητεί εναγωνίως συνάλλαγμα ύψους 150 δις ολάρια μέχρι τον Αύγουστο του 2020 για την εξυπηρέτηση του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους που λήγει τότε.

Στα τουρκικά και λυβικά ΜΜΕ έχει γραφτεί ότι η Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης, τα συναλλαγματικά αποθέματα της οποίας ανέρχονται στα 80 δις δολάρια, το τελευταίο διάστημα έχει παραχωρήσει στην Τουρκία τέσσερα δις δολάρια..

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube