Weather Icon
ΗΠΑ , Συρία 6 Ιουνίου 2020

Η Συρία ανακοινώνει στρατιωτική υποστήριξη στους «μετριοπαθείς» Αμερικανούς αντάρτες 

Η Συρία ανακοινώνει στρατιωτική υποστήριξη στους «μετριοπαθείς» Αμερικανούς αντάρτες 

Όταν οι Γερμανοί έχουν χιούμορ:
Syrien kündigt an, moderate Rebellen in den USA militärisch zu unterstützen

Δαμασκός (dpo) – Η συριακή κυβέρνηση σκοπεύει να στηρίξει με στρατιωτικά μέσα τις προ–δημοκρατικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών κατά του αυταρχικού καθεστώτος στην Ουάσινγκτον, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ σε ομιλία του..

«Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε αδρανείς ενώ αυτός ο αιματηρός δικτάτορας καταπιέζει βάναυσα τον λαό του και καταπατά τα νόμιμα δικαιώματα ειρηνικών διαδηλωτών», δήλωσε ο Άσαντ. “Γι ‘αυτό θα υποστηρίξουμε τους μετριοπαθείς αντάρτες από το Σιάτλ μέχρι τη Νέα Υόρκη με όπλα και στρατιωτικούς εκπαιδευτές, με άμεση εφαρμογή”.  Σύμφωνα με τον Άσαντ, αυτή είναι η μόνη ευκαιρία για μια αλλαγή προς μια δίκαιη δημοκρατία σε αυτήν τη χώρα που βρίσκεται σε κρίση.
.
Η επιτυχία της στρατηγικής υποστήριξης της Δαμασκού παραμένει αμφισβητήσιμη – τελικά, ο ασταθής δικτάτορας Τραμπ φαίνεται αποφασισμένος να συντρίψει, με αίμα, τις διαμαρτυρίες στη χώρα του με στρατιωτικά μέσα. Ο Σύρος πρόεδρος έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα αποκλείσει αεροπορικές επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών εγκαταστάσεων και κυβερνητικών κτιρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες εάν η βοήθεια που δόθηκε σήμερα αποδεικνύεται ανεπαρκής.
.
Ο Άσαντ δήλωσε στο τέλος της ομιλίας του:  «Όσο υπάρχει ελπίδα, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Αμερικανική Άνοιξη».
.

Νέα Υορκη –Γυναίκα για την καταστροφή ιδιοκτησιών σε γειτονιές χαμηλού εισοδήματος
‘You are here profiting off of our f*cking pain!’ — Desiree Barnes slammed people for looting low-income neighborhoods and destroying resources residents need

Μεταφράστηκε από τον Hervé, διορθωμένο από το dd, για το French Sakerhttps://lesakerfrancophone.fr/la-syrie-annonce-un-soutien-militaire-aux-rebelles-americains-moderes
Αρχική πηγή: https://www.der-postillon.com/2020/06/syrien-rebellen-usa.html

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube