REAL TIME |

Weather Icon
Το δέλτα 17 Ιουνίου 2020

Η πρώτη πολιτική υπερκομματική εκστρατεία στην Ελλάδα είναι γεγονός – Ανοιχτή διαβούλευση: «Ο θεσμός των ΜΑΤ σε μια δημοκρατία και οι εναλλακτικές για μια ελεύθερη κοινωνία»

Η πρώτη πολιτική υπερκομματική εκστρατεία στην Ελλάδα είναι γεγονός – Ανοιχτή διαβούλευση: «Ο θεσμός των ΜΑΤ σε μια δημοκρατία και οι εναλλακτικές για μια ελεύθερη κοινωνία»

Η πρώτη πολιτική υπερκομματική εκστρατεία στην Ελλάδα είναι γεγονός

Το δέλτα αποτελείται από πολίτες και οργανώσεις από όλη την Ελλάδα. Συνειδητοποιήσαμε πως οι πολιτικοί ανεξαρτήτως κόμματος δεν είναι αρκετοί για να βρεθεί πολιτική λύση. Αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Εκδήλωση διαβούλευσης στην Αθήνα

Η δημοκρατική διαβούλευση του δέλτα συνεχίζεται και εκτός διαδικτύου.

Αυτή τη φορά διεξάγουμε ανοιχτή συζήτηση με θέμα:

«Ο θεσμός των ΜΑΤ σε μια δημοκρατία και οι εναλλακτικές για μια ελεύθερη κοινωνία»

Η συμμετοχική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί, θα παραγάγει επίσημη πολιτική θέση, δεσμευτική για το κίνημα, την οποία βεβαίως θα έχουν συνδιαμορφώσει και συναποφασίσει σχετικά οι πολίτες.

Πρόκειται για μία άμεση εφαρμογή δημοκρατίας, πιστή στην ιδέα κοινής λογικής του δέλτα περί διαβούλευσης με τους πολίτες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 18:30 στην Αθήνα, στο ανοιχτό αμφιθέατρο στην Πλατεία Ελευθερίας (ή Πλατεία Κουμουνδούρου) και θα τηρηθούν πλήρως τα μέτρα αποστάσεων κατά τα πρότυπα των οδηγιών για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Θα υπάρξει η δυνατότητα και διαδικτυακής συμμετοχής στην εκδήλωση (παρακολούθησης live και υποβολής προτάσεων) μέσω της σελίδας του δέλτα στο Facebook.

Πάρε μέρος και βρες τη φωνή σου

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube