Weather Icon

Επιλεκτικές ευαισθησίες

Επιλεκτικές ευαισθησίες
Και ενώ το ελληνικό ΛΟΑΤΚΙ κίνημα αγωνίζεται για το δημοκρατικό δικαίωμα των μπαμπάδων στην …μάσκαρα και στο …eyeliner, δεν είδα κανέναν από αυτούς τους επαγγελματίες ευαισθητούληδες να ασχολείται με αυτή την πολύ σοβαρή είδηση : και τα τρία θύματα του Λίβυου ισλαμιστή τρομοκράτη στο Reading της Μ. Βρετανίας ήταν γκέι άνδρες.
Αν λάβουμε υπόψη μας την ιδεολογία του δράστη και τη μεταχείριση που επιφυλάσσει το τζιχαντιστικό Ισλάμ στους ομοφυλόφιλους, θα περιμέναμε πως ήδη θα είχε ανοίξει μια τεράστια συζήτηση για το αν η επιλογή των θυμάτων ήταν τυχαία και για το αν το κίνητρο του εγκλήματος ήταν ομοφοβικό. Και όμως, το συνήθως λαλίστατο ΛΟΑΤΚΙ κίνημα της Μ Βρετανίας δεν θίγει καν αυτό το ζήτημα.
Εδώ στην Ελλάδα πάλι, οι λατρεμένοι μας ακτιβιστές δεν μπήκαν καν στον κόπο να αναφέρουν την είδηση.
Σκεφτείτε,όμως, τί θα γινόταν αν ένας λευκός χριστιανός στρεϊτ άνδρας είχε μαχαιρώσει τρεις γκέι. Οι ακτιβιστές θα μιλούσαν για το ομοφοβικό κίνητρο του δράστη από το πρώτο δεκάλεπτο ακόμη και αν δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να το επιβεβαιώνει (βλέπε υπόθεση Ζακ), διαδηλώσεις θα γινόταν καθημερινά, οι πιο θερμόαιμοι θα έσπαγαν βιτρίνες μαγαζιών για να ξεμουδιάσουν ενώ τα ΜΜΕ θα γέμιζαν με βαθυστόχαστα άρθρα για τη “συστημική ομοφοβία” των δυτικών κοινωνιών.
Τώρα που ο δράστης είναι μουσουλμάνος, η απόλυτη σιωπή.
Το έχω γράψει άπειρες φορές και θα το γράψω άλλες τόσες : το ΛΟΑΤΚΙ κίνημα, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δεκάρα δεν δίνει για τα δικαιώματα των γκέι ανδρών και γυναικών. Είναι ένα κίνημα με ξεκάθαρη ιδεολογία που το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να προωθήσει την αριστερίστικη ατζέντα του. Από την στιγμή που οι ζωές των γκέι μπαίνουν εμπόδιο στις πολυπολιτισμικές ιδεοληψίες του κινήματος και στην ευόδωση της πολιτικής “Refugees Welcome”, τότε …ας πρόσεχαν οι γκέι!
(Διαβάστε εδώ το άρθρο του Douglas Murray που ανέδειξε σήμερα το θέμα : https://www.spectator.co.uk/article/what-isn-t-being-mentioned-about-the-reading-attack-victims- )

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube