REAL TIME |

Weather Icon
Εθνική Άμυνα 22 Ιουνίου 2020

Εντυπωσιακές εικόνες από στρατιωτική άσκηση στον Έβρο υπό το βλέμμα του Αρχηγού ΓΕΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από στρατιωτική άσκηση στον Έβρο υπό το βλέμμα του Αρχηγού ΓΕΣ

Σε άσκηση βίαιης διάβασης του Έβρου ποταμού παρευρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη.

Το διήμερο της Τετάρτης 17 και Πέμπτης 18 Ιουνίου ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»).

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός επισκέφθηκε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ), Μονάδες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Περιοχή Ευθύνης του Σώματος, παρακολούθησε επιχειρησιακές δραστηριότητες και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό, για την εκτέλεση της αποστολής του.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, διαπιστώθηκε ο υψηλός βαθμός επιχειρησιακής ετοιμότητας και ρεαλισμού της διεξαγόμενης εκπαίδευσης καθώς επίσης και το υψηλό επίπεδο ηθικού του προσωπικού.

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες:

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube