Weather Icon
Γερμανία , Λιβύη 10 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνάντηση του Γερμανού πρέσβη στην Λιβύη με τον στρατάρχη Χαφτάρ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνάντηση του Γερμανού πρέσβη στην Λιβύη με τον στρατάρχη Χαφτάρ

Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις στην Λιβύη. Εκεί που μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα όλοι θεωρούσαν βέβαια την επικράτηση της Τουρκίας και της κυβέρνησης των τούρκων παραστρατιωτικών, τις τελευταίες ώρες έχει υπάρξει πλήρης ανατροπή. Ανατροπή η οποία ξεκίνησε με την εισβολή των αιγυπτιακών δυνάμεων στην ανατολική Λιβύη, εξέλιξη για την οποία πρώτο το newsbreak.gr σας ενημέρωσε, την αποστασιοποίηση του αντιπροέδρου του καθεστώτος Σαράτζ από την ίδια την κυβέρνηση του και τώρα αυτή η εξέλιξη.

Το ότι ο Γερμανός πρέσβης Oliver Owcza Έσπευσε να συναντηθεί με τον επικεφαλής του εθνικού στρατού της Λιβύης Χαφτάρ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μόνο τον μύθο του πανίσχυρου Σαράτζ δεν επιβεβαιώνει. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν από λίγα λεπτά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο αντρών.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube