Weather Icon
Εξοπλισμοί , Ορθοδοξία 2 Ιουνίου 2020

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Θερμικές κάμερες δωρεά στο ΥΠΕΘΑ – Διάψευση για παραχώρηση ακινήτου για μεταναστευτική δομή

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Θερμικές κάμερες δωρεά στο ΥΠΕΘΑ – Διάψευση για παραχώρηση ακινήτου για μεταναστευτική δομή

Τέσσερις θερμικές διόπτρες σύγχρονης τεχνολογίας, αξίας 40.000 ευρώ, για τη θωράκιση των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, επέδωσε σήμερα στον υπουργό Εθνικής Αμύνης, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος, ως δωρεά της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Για τον σκοπό αυτόν, ο υπουργός έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ). 

EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Στο μεταξύ, με αφορμή δημοσιεύματα με τίτλους «Μπίζνες του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Μ.Κ.Ο. για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο της περιοχής των Μεγάρων» και για την «παραχώρηση εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος αναλόγου χώρου για τον παραπάνω σκοπό», η ΔΙΣ «υπευθύνως δηλώνει ότι ουδεμία τέτοια παραχώρηση η ενοικίαση έγινε εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας και ότι ουδέποτε ελήφθη σχετική απόφαση προς τούτο». Επιπλέον, εκφράζει τη συμπαράστασή της στη «δικαία αντίδραση του λαού και των κατοίκων της περιοχής για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία οφείλεται σε μη ορθές πληροφορίες».
Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube