REAL TIME |

Weather Icon

Διακοπές με τα λεφτά των άλλων

Διακοπές με τα λεφτά των άλλων

Θυμάστε που η Δούρου έστελνε διακοπές τα παιδιά των υπαλλήλων της Περιφέρειας με δικά σας λεφτά;  Τα ίδια και ο Πατούλης.

Δείτε εδώ, τι συζητήσαμε μόλις:

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 167 του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/τ.Α ́/31-7-2017) οι Περιφέρειες, στο πλαίσιο των δαπανών κοινωνικής αντίληψης που εκτελούν, δύνανται να καλύπτουν από ιδίους πόρους τις δαπάνες συμμετοχής των τέκνων του προσωπικού τους, ηλικίας τεσσάρων (4) έως δεκαέξι (16) ετών, σε παιδικές κατασκηνώσεις, κατά τη θερινή περίοδο εκάστου έτους και για χρονικό διάστημα έως δύο (2) εβδομάδες.

Η Περιφέρεια Αττικής κατανοώντας τόσο την ανάγκη για την ενίσχυση των παροχών και των διευκολύνσεων προς το προσωπικό της, την εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής ,όσο και τα οφέλη της συμμετοχής των παιδιών σε κατασκηνωτικά προγράμματα (κοινωνικοποίηση – αναψυχή – διευκόλυνση εργαζόμενων γονέων – θερινές διακοπές κ.α.) θα κάνει χρήση της ανωτέρω προαιρετικής δυνατότητας για την κάλυψη της δαπάνης συμμετοχής των τέκνων του προσωπικού της από ιδίους πόρους της και για το έτος 2020.

Για το λόγο αυτό, έχει προβλέψει πιστώσεις στον προϋπολογισμό του τρέχοντος οικονομικού έτους ύψους 220.000 €, στον ΚΑΕ 0581.01 «μη μισθολογικές, ενισχυτικές παροχές εισοδήματος (περιλαμβάνονται δαπάνη για θέρετρα, κατασκηνώσεις κλπ.)», για έναν εκτιμώμενο αριθμό συμμετεχόντων, περίπου 500 ατόμων.»

Οι πάντες, από ΧΑ μέχρι σταλινίστας, ψήφισαν υπέρ. Μόνο εμείς ψηφίσαμε κατά – αντιλαϊκά που θα έλεγαν και οι γαλαζοπρασινοκόκκινοι σύντροφοι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Thanos Tzimeros

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube