REAL TIME |

Weather Icon
Φαήλος Κρανιδιώτης 11 Ιουνίου 2020

Δεν αντέχουμε ένα ελληνικό Μόναχο!

Δεν αντέχουμε ένα ελληνικό Μόναχο!

Η Πατρίδα μας έχει φτάσει στα πρόθυρα της πολεμικής σύγκρουσης με το κράτος-συμμορία του Ερντογάν.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η ευθύνη δεν είναι δική μας, ανήκει αποκλειστικά στους τραμπούκους γενοκτόνους της Άγκυρας. Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που ψελλίζουν πως πρέπει να διαπραγματευθούμε, να πάρουμε τον δρόμο για τα Σούσα. Δεν ξέρω αν είναι ηλίθιοι ή προδότες. Συχνά το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Βγαίνουν μέχρι και κάτι ιντελιγκέντσηδες, «ακαδημαϊκοί» του σχοινιού και του παλουκιού, και μας αραδιάζουν ότι η Τουρκία έχει τάχα δίκιο.

Αν, ο μη γένοιτο, έρθει η ώρα της σύγκρουσης, σε μια υγιή Ελλάδα αυτούς όλους θα έπρεπε να τους πάμε κάπου, ανεβαίνοντας τη Μεσογείων δεξιά, όπου θα συναντήσουν τον Κύριο και Θεό τους, ακόμη κι αν δεν πιστεύουν. Θα φυτέψουμε και δέντρα ύστερα, οπότε θα αυξηθεί το πράσινο. Ο Κυριάκος, όμως, είναι μετριοπαθής και τζέντλεμαν και αφού τελειώσει ό,τι γίνει, θα τους διορίσει στην Επιτροπή Αποδόμησης του 1821, εκεί όπου κάνει τα κέφια της η μαντάμ με κάτι λινάτσες, των οποίων η επιστημοσύνη τρέχει από τα μπατζάκια τους. Και θα εκφράσω ξανά την απορία μου τι άλλο περιμένει ο Πρωθυπουργός για να τη σουτάρει και μαζί της όλη αυτή την απίθανη παρέα μηδενιστών. Την Πατρίδα να αφήσουν ήσυχη. Στο κάτω κάτω, δεν ξέρω αν το ξέρει, αλλά δεν τη χωνεύει κανένας. Άρα, μηδέν απώλειες σε ψήφους. Θα κερδίσει κιόλας. Σε κάθε περίπτωση η αποδομητική μπουρδολογία θα είναι δική τους, όμως η πολιτική ζημιά του Πρωθυπουργού.

Όσα έχουν μέχρι στιγμής γραφτεί και λεχθεί από αυτούς τους αποστόλους του μαρασμού είναι επιστημονικά άθλια, βαρύτατα προσβλητικά της εθνικής τιμής και Ιστορίας μας και οι απαντήσεις που επιχείρησε να δώσει η μανδάμ στη συνέντευξη για να καλύψει τις μπαλαφάρες τους, που όζουν πολιτισμικό μαρξισμό, ήταν επιεικώς κωμικές. Υπάρχουν κατάλληλες ενασχολήσεις για τέτοιες κοσμικές περσόνες με καπελαδούρες και πουράκλες: μπριτζ, οι ιπποδρομίες του Ασκοτ, η Μύκονος, οι Κάννες, το Μονακό, η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο.

Τίγκα στους βαλσαμωμένους και στα φράγκα. Να είναι καλά, να τα χαίρονται οι άνθρωποι και να τα ξοδεύουν κιμπάρικα, να κυκλοφοράει το χρήμα, να τονώνεται η αγορά. Αλλά ας παίξουν με τα λεφτά τους, ας παίξουν μακριά γαϊδούρα στο Σαλόν ντε Μπρικολάζ και κουτσό στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Μακριά, όμως, από τη διαχείριση του προσώπου μας στην Ιστορία, από την ταυτότητά μας. Ας αναλάβει το έρμο το Έθνος και την επέτειό του κάποιος άλλος, σχετικός με το άθλημα, ένας ιστορικός, που δεν έχει δυσανεξία με τη διαχρονία του Ελληνισμού και ο οποίος θα μπορεί να πιάσει τους διάφορους κοπρίτες εθνομηδενιστές από το πέτο και να τους πετάξει έξω. Η φουστανέλα δεν είναι φούστα πλισέ κι αυτά που έχει από κάτω δεν είναι απλώς δίδυμοι αδένες, όπως αυτοί των γάτων στα κεραμίδια. Μια εντρύφηση στις πρωτογενείς πηγές, στα απομνημονεύματα των αγωνιστών, θα κάνει κατανοητό ακόμη και στην τελευταία κοσμική τι ήταν αυτοί οι άντρες και κάποιες γυναίκες, που δεν μπορούν να κριθούν με τα σημερινά μέτρα της παρακμιακής διανόησης.

Για τη συνέχεια NewsBreak

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube