REAL TIME |

Weather Icon

Αντιπατριωτισμός η πέμπτη φάλαγγα της ΜΙΤ

Αντιπατριωτισμός η πέμπτη φάλαγγα της ΜΙΤ

Το ερώτημα, πού βρέθηκαν τόσοι Έλληνες να χλευάζουν την έννοια της πατρίδας, να απαξιώνουν κάθε τι που εμφανίζεται ελληνικό, να καταδικάζουν κάθε πολιτική που υπερασπίζεται εδάφη και κυριαρχίες της χώρας, βρίσκει απάντηση σήμερα.

Ξένοι και κυρίως Τούρκοι με όχημα και πρόθυμους χρήσιμους ηλίθιους όσους εχθρεύονταν την έννοια της πατρίδας και περηφανεύονται ότι είναι αντιεθνικιστές δημιούργησαν μια Πέμπτη φάλαγγα που θα επεμβαίνει χωρίς αντίσταση όπου θέλει στην Ελλάδα.

Αυτοί αποτελούν τα έμμισθα ή άμισθα οχήματα της τουρκικής προπαγάνδας (ΜΙΤ) με σκοπό να λοιδορηθεί ο ελληνικός πατριωτισμός και να μετονομαστεί σε εθνικισμό.

Αποτέλεσμα ήταν η έννοια της πατρίδας να λοιδορείται από αριστερίστικα γκρουπούσκουλα και από έμμισθους ή απλώς φανατικούς καθηγητάδες και διανοούμενους αλλά και πολιτικούς.

 

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube