REAL TIME |

Weather Icon

Το κάθε ψέμα έχει κοντά ποδάρια – Το “μυστικό” της φωτογραφίας των Τούρκων δυτικά του ρου του Έβρου

Το κάθε ψέμα έχει κοντά ποδάρια – Το “μυστικό” της φωτογραφίας των Τούρκων δυτικά του ρου του Έβρου

Η φωτογραφία δείχνει Τούρκους στρατιωτικούς να βρίσκονται δυτικά του ρου του Έβρου ποταμού, στην ευρύτερη περιοχή Μελισσοκομείου, σε έδαφος αποψιλωμένο από μπουλντόζα.

Τα ερώτηματα που ζητούν απάντηση είναι:

Πρώτον: Πρόκειται για έδαφος που αποψίλωσε από τα δένδρα μπουλντόζα του Μηχανικού του Ελληνικού Στρατού ή οι Τούρκοι πέρασαν δική τους μπουλντόζα δυτικά του Έβρου και αποψίλωσαν το έδαφος αυτό;

Δεύτερον: Εξ όσων γνωρίζουμε, οι Τούρκοι δεν πέρασαν μπουλντόζα δυτικά του Έβρου. Άρα, αφού πρόκειται για έδαφος που αποψίλωσε η ελληνική μπουλντόζα, παρουσία και με υποδείξεις των αξιωματικών της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού, τότε πρέπει να συμβαίνουν τα εξής:

α. Αποψίλωσαν έδαφος που ανήκει στην Ελλάδα.

β. Αποψίλωσαν έδαφος που ανήκει στην Τουρκία.

Συμπεράσματα:

Αν αποψίλωσαν έδαφος που ανήκει στην Ελλάδα, τότε οι Τούρκοι της φωτογραφίας βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος και αυτό δεν σηκώνει καμία διάψευση.

Αν αποψίλωσαν τουρκικό έδαφος, τότε οι αξιωματικοί της Γεωργραφικής Υπηρεσίας Στρατού δεν ξέρουν τι τους γίνεται και πρέπει να τιμωρηθούν.

Υστερόγραφο A:

Ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί της Κυβέρνησης δηλώνουν ότι οι Τούρκοι δεν πάτησαν ποτέ ελληνικό έδαφος. Έχουν σκεφθεί ποτέ ότι με τις δηλώσεις τους, στην ουσία χαρίζουν το έδαφος αυτό στην Τουρκία;

Υστερόγραφο B:

Καλό είναι οι Έλληνες αξιωματούχοι να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις και τις διαψεύσεις τους…

Υστερόγραφο Γ:

Υστερόγραφο Γ: Αν όλα όσα ισχυρίζονται οι Έλληνες αξιωματούχοι είναι ψέματα και το κάνουν όχι για να εξυπηρετήσουν το εθνικό συμφέρον, αλλά για να αποσείσουν από την κυβέρνηση τις ευθύνες, έχουν σκεφθεί μήπως αυτά τα ψέματα, καθιστούν την κυβέρνηση όμηρο της Τουρκίας, που ξέρει την αλήθεια;

Η φωτογραφία είναι από το documentonews

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube