REAL TIME |

Weather Icon

Θετική εξέλιξη – Η Wizz Air σχεδιάζει επανεκκίνηση πτήσεων προς την Ελλάδα από τον Ιούλιο

Θετική εξέλιξη – Η Wizz Air σχεδιάζει επανεκκίνηση πτήσεων προς την Ελλάδα από τον Ιούλιο

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Wizz Air ανακοίνωσε πως σχεδιάζει με τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών να αρχίσει νέα δρομολόγια από το βρετανικό αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προς προορισμούς διακοπών στην Πορτογαλία από τις 16 Ιουνίου και στην Ελλάδα από τον Ιούλιο.

Τα αεροπορικά ταξίδια έχουν σταματήσει στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού με τις κυβερνήσεις να επιβάλλουν περιορισμούς κάτι που σημαίνει πως πολύ λίγες υπηρεσίες λειτουργούν για απαραίτητα ταξίδια όπως για επιβάτες που ταξιδεύουν για λόγους εργασίας ή επαναπατρίζονται ή για μεταφορά φορτίων.

Η Wizz Air ανέφερε σήμερα πως ανακοινώνει τα νέα δρομολόγια στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για τη χαλάρωση των περιορισμών και είπε πως οι νέοι κανόνες που έχει εισαγάγει, όπως η υποχρεωτική χρήση μασκών για τους επιβάτες και το προσωπικό, θα κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται ασφαλείς για να πετάξουν.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν οι παραδοσιακοί προορισμοί των θερινών διακοπών θα είναι ανοικτοί φέτος.

Πτήσεις θα πραγματοποιούνται για το Φάρο της Πορτογαλίας από τις 16 Ιουνίου, σύμφωνα με την Wizz και για τη Ζάκυνθο, το Ηράκλειο και τη Ρόδο, στην Ελλάδα, στις αρχές Ιουλίου.

Η Wizz έγινε μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες που ξανάρχισε εμπορικές διαδρομές από το Λούτον του Λονδίνου και τη Βιέννη την 1η Μαΐου, μεταφέροντας επιβάτες από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, μεταξύ άλλων χωρών, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρία, ταξίδευαν για λόγους εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Καθημερινή

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube