REAL TIME |

Weather Icon
Ισραήλ 14 Μαΐου 2020

Οσο εμείς ασχολούμαστε με τις κάμερες …

Οσο εμείς ασχολούμαστε με τις κάμερες …

Mastercard: Νέο “εργαστήριο” στο Ισραήλ, αποκλειστικά για Fintech και κυβερνοασφάλεια

Ο νέος “κόμβος” καινοτομίας έχει την υποστήριξη της ισραηλινής κυβέρνησης

Η Mastercard ενώνει τις δυνάμεις της με την Enel X, αμερικανική εταιρεία που ασχολείται με τον τομέα της ενέργειας, με στόχο να ανοίξει ένα νέο “εργαστήριο” στο Ισραήλ, το οποίο θα ασχολείται με την χρηματοοικονομική τεχνολογία (Fintech) και την κυβερνοασφάλεια.

Το εργαστήριο αυτό θα συνεργάζεται με Startups προκειμένου να αναπτύσσει και να δοκιμάζει προϊόντα που θα εστιάζουν στην ψηφιακή ασφάλεια, όπως fintech πλατφόρμες, ψηφιακή ταυτοποίηση και άλλα. Ο νέος “κόμβος” καινοτομίας, ο οποίος μάλιστα έχει την υποστήριξη της ισραηλινής κυβέρνησης, θα εγκατασταθεί στην πόλη Be’er Sheva, η οποία θεωρείται ως η ‘πρωτεύουσα’ των συγκεκριμένων τεχνολογιών.

Ο Ajay Bhalla, πρόεδρος cyber and intelligence στη Mastercard, δήλωσε σχετικά:”Η νέα αυτή συνεργασία θα μας επιτρέψει να έρθουμε σε επαφή με πολλούς εταίρους και πόρους – συμπεριλαμβανομένου του φημισμένου startup οικοσυστήματος της χώρας – οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να φέρνουμε πιο γρήγορα καινοτομίες στην αγορά και να μειώσουμε την αναπτυσσόμενη απειλή και το κόστος των κυβερνοεπιθέσεων’.

Για τη συνέχεια StartUpper

Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Facebook

Ακολουθήστε τον Σάββα Καλεντερίδη στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι του infognomonpolitics.gr στο Youtube

Εγγραφείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube